ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση και τον ξυλοδαρμό του επικεφαλή της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς, σε ώρα εργασίας. Η παραπάνω επίθεση επιβάλλεται να διαλευκανθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Η Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιοί της και στους τρεις Δήμους στην Κεφαλονιά, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον συγκεκριμένο εργαζόμενο και απαιτούν να υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις ασφαλούς και απρόσκοπτης άσκησης των καθηκόντων των εργαζομένων σε ώρα εργασίας.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 15/5/2019

Οι Γραμματείες της Λαϊκής Συσπείρωσης
Στους Δήμους, Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης

====================

Καταδικάζουμε την τραμπούκικη επίθεση στο πρόσωπο του Θοδωρή Καλογερόπουλου, Προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς. Τέτοιες συμπεριφορές γινονται ταυτόσημες με μαφιόζικες τακτικές που σκοπό έχουν να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να εκφοβίσουν τους δημόσιους λειτουργούς ώστε να μην επιτελούν το έργο τους ή ακόμα χειρότερα να το επιτελούν μόνο προς όφελος των μαφιόζων!! Λυπούμαστε πραγματικά και ευχόμαστε στο Θοδωρη γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του. Οι έχοντες ευθύνες να τις αναλάβουν. Οι Κεφαλλονίτες δεν τρομοκρατούνται!!!

Ληξούρι Αναγέννηση

===========================

Το Επιμελητήριο καταδικάζει τη βία και τα περιστατικά που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Με αφορμή το σημερινό περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης καταδικάζουμε απερίφραστα αυτού του είδους την πράξη.

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο πρόσωπό του Θόδωρου Καλογηρόπουλου και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένειά του. Τέτοια περιστατικά που υποβαθμίζουν το έργο της δημόσιας διοίκησης και ταυτόχρονα προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υπόσταση δεν γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτά και είναι καταδικαστέα, είτε εκφράζονται με σωματική, λεκτική ή ψυχολογική μορφή βίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής

===================================

Μάκης Φόρτες: Η τοπική κοινωνία ενωμένη απέναντι σε «μαφιόζικες» πρακτικές

Δίχως ενδοιασμούς καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή σε ραδιοφωνική εκπομπή την επίθεση κουκουλοφόρων στον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κ. Θεόδωρο Καλογερόπουλο και μάλιστα εντός του γραφείου στην εργασία του.

Η στήριξη μας στον κ. Καλογερόπουλο και στους εργαζόμενους στο Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα όπως πάντα ήταν και είναι έμπρακτη.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών είναι δεδομένη για τη σύλληψη των κουκουλοφόρων και την αποκάλυψη των κινήτρων τους και ενδεχομένως των ηθικών αυτουργών αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς.

Λόγω της προεκλογικής περιόδου επιβάλλεται από όλους ψυχραιμία και αποφυγή αφενός πρόσκαιρων συμπερασμάτων και αφετέρου ατυχών νουθεσιών για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Αυτού του είδους τα φαινόμενα, που έχουν ιστορικό προηγούμενο στο Αργοστόλι μόνο στα τέλη του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου αιώνα με την περιβόητη για την εποχή της «Μαύρη Μοίρα», δεν έχουν καμία θέση στο Αργοστόλι και την Κεφαλονιά του 2019 !

Οι δημοτικοί υπάλληλοι και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, συνεχίζουν ενωμένοι και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τέτοια φαινόμενα «μαφιόζικης» πρακτικής να επικρατήσουν στην τοπική ζωή.

======

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 15/05 /2019
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ Κτίριο ΞΕΝΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τον ξυλοδαρμό συναδέλφου στο χώρο εργασίας του.

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2019 για τονξυλοδαρμό συναδέλφου και απόφασισε ομόφωνα τα παρακάτω
⦁ Καταδικάζουμε την πρωτόγνωρη μαφιόζικη επίθεση εναντίον του συναδέλφου στο εργασιακό του χώρο την ώρα που εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα . Ο εν λογω συνάδελφος είναι αναπληρωτής Δ/ντης με απόφαση Δημάρχου , όταν μετακινήθηκε αυθαίρετα , η επιλεγμένη από τα αρμόδια οργανα Δ/ντρια της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφ/νιας .
⦁ Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να προστατεύει τους εργαζόμενους κατα την διάρκεια της εργασίας τους ,στο χώρο εργασίας τους από μαφιόζοκες επιθέσεις .
⦁ Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από το γεγονός , στη μικρή μας κοινωνία δεν πρέπει να επιτρέψουμε την δράση εγκληματικών ομάδων .
⦁ Καταγγέλουμε την τραμπούκικη επίθεση στο συνάδελφό μας και καλούμε τους συναδέλφους απρόσκοπτα , χωρίς φόβο να εκτελούν τα καθήκοντάτους προς την κοινωνία της Κεφ/νιας .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταματούλα Τσιμάρα              Ιωάννης Μικελάτος

===============================================

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο