ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΩΝ Τ.Υ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τη λύπη μας και την αγανάκτησή μας για την επίθεση εναντίον του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλλονιάς και στενού συνεργάτη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και να καταδικάσουμε απερίφραστα το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στο νησί μας. Του ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Αλέξανδρος Μοσχονάς
Το Δ.Σ
Οι υπάλληλοι

=====================================

“ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΜΗΣ”:καταδικάζουμε με αποτροπιασμό και αγανάκτηση τη πράξη βίας, κατά του Θόδωρου Καλογερόπουλου.

Χτες ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κεφαλονιάς, Θόδωρος Καλογερόπουλος, δέχτηκε ανοίκια και τραμπούκικη επίθεση, στην υπηρεσία του, από ανθρώπους του υποκόσμου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Μονιάς και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι με την “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΜΗΣ”, καταδικάζουν με αγανάκτηση και αποτροπιασμό τη τραμπούκικη αυτή επίθεση και ζητούν την άμεση διαλεύκανσή της.

Ζητούν την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και καλούν τον λαό της κεφαλονιάς, να αντισταθεί και καταδικάσει τέτοιου είδους πρακτικές, που καμία σχέση έχουν με το νησί μας.
Εκφράζουν δε στον κ. Καλογερόπουλο, τη αμέριστη συμπαράστασή τους και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.

============================

Μιχάλης Γακης υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης

Μιχάλης Γάκης και σύσσωμη η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» καταδικάζουν την αποτρόπαιη ενέργεια κατα του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ.Θεοδώρου Καλογερόπουλου. Αυτη η μορφή βίας είναι ανήκουστη για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς και δεν αντικατοπτρίζει 

το επίπεδο του λαού μας. Κουκουλοφόροι και παρακράτος δεν χωρούν στην κοινωνία μας. Αναμένουμε την διαλεύκανση της υπόθεσης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι. Ευχόμαστε στον κ.Καλογερόπουλο γρήγορη ανάρρωση.

=======================

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ υποψήφιος δήμαρχος

 

 

 

Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση κατά του συναδέλφου Θεόδωρου Καλογερόπουλου, προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο και τους οικείους του και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του.

Για τη Ν.Ε. ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Ο Πρόεδρος

Αλέξανδρος Παντελειός


ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Ο Στέλιος Σπαθής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την αποτρόπαια πράξη βίας σε βάρος ενός δημόσιου λειτουργού , του προϊστάμενου των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και συγχαίρουν το λιμενικό σώμα για τον άμεσο εντοπισμό των υπαιτίων. Εκφράζουν την ανησυχία τους για το κλίμα βίας και τρομοκρατίας που κάποιοι καλλιεργούν σε ένα νησί ειρηνικό και πολιτισμένο. Εύχονται σύντομη ανάρρωση στον κ. Καλογερόπουλο και ελπίζουν στη γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης.

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο