Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος !

Έχουν δει πολλά τα μάτια μου αλλά αυτό που γίνεται με τον απερχόμενο δήμαρχο και τους συνεργάτες του, δεν έχει προηγούμενο.

Το ένα σκάνδαλο πίσω από τα άλλο, τους σιχτιρίζουν όλοι και τώρα που φεύγουν και δεν έχουν την ευθυξία να ζητήσουν έστω συγγνώμη από τον κόσμο.

Tο τελευταίο με την  ΔΕΥΑΚ  και το υπέρογκο ποσό των περίπου 4.500.000 ευρώ που δεν κατατέθηκε ποτέ για τις οφειλές της ΔΕΗ,ταρακούνησε και πάλι συθέμελα το νησί κι εκείνοι βγήκαν να ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω.

Θα προστεθούν κι αυτά στα 2.000.000 ευρώ από τις ανεμογεννήτριες που έκαναν φτερά κι ακόμα περιμένουν τα χωριά να πάρουν. Κοροϊδεύουν τον κόσμο με ασύστολα ψέματα μόνο και μόνο για να τους αρπάξουν την ψήφο μήπως και σώσουν το τομάρι τους.

Ο βίος κι η πολιτεία τους πλέον γνωστή σε όλους.Το πολιτικό τους ανάστημα ανύπαρκτο. Η ασυδοσία κι η διαφθορά έχουν ποτίσει τους τοίχους του μεγάρου τους.

Για αυτό θέλουν να παραμείνουν στο δήμο για να συνεχιστεί το φαγοπότι,και το νταβατζιλίκι.

Μας θεωρούν ηλίθιους και νομίζουν ότι θα τους ξαναψηφίσουμε με το έτσι θέλω ή θα μας κάνουν ντα και θα φοβηθούμε…

Ο κόσμος τους φτύνει κι εκείνοι νομίζουν ότι βρέχει.Σε λιγότερο  από δέκα μέρες θα ανοίγουν λαγούμια για να κρυφτούν ενώ για κάποιους… μην τους είδατε μην τους απαντήσατε, πατριώτες.

Ποτέ δεν άκουσαν τις αγανακτισμένες φωνές του κόσμου κι έκαναν του κεφαλιού τους μόνο για την πάρτη τους  και τώρα, όπως λέει ο λαός μας  ”όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος” και τι ράβδος, από ψηφοφόρο, βρεγμένη κι από ξύλο ελίτικο  να τσούζει…

Αριστοφάνης ο νεότερος

SHARE

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο