«Τι 7 ισόβια, τι 17 ισόβια, δεν έχω κάνει άλλους φόνους»

Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι έρευνες των κυπριακών Αρχών για τις φρικτές δολοφονίες που διέπραξε ο «Ορέστης», καθώς εκτίμηση είναι πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα πέρα από τα επτά που έχει παραδεχθεί πως σκότωσε.

Ο ίδιος ο 35χρονος ίλαρχος, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» Κύπρου, έχει δηλώσεις στις Αρχές πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε «τι 7 ισόβια, τι 17, αφού δεν διέπραξα άλλους, κατάφερα να το ελέγξω».

Πέρα από τα όσα αναφέρει ο συλληφθείς, οι ανακριτές συνηγορούν στο ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα, καθώς, στον κατάλογο με τις εξαφανισμένες γυναίκες δεν υπάρχει άλλη που να ταιριάζει στα θύματα που επέλεγε ο «Ορέστης». Επίσης έχουν ήδη ελεγχθεί και οι υπόλοιπες γυναίκες με τις οποίες συνομιλούσε διαδικτυακά δεν υπάρχει κάποια εξαφανισμένη.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες  στην Κόκκινη Λίμνη επικεντρώθηκαν σε τέσσερα σημεία, όμως οι προσπάθειες για να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα, εντός της οποίας φέρεται να βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία.

SOURCEwww.efsyn.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο