Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συμπολίτες και συμπολίτισσες,

    Για 30 σχεδόν χρόνια είχα μείνει σιωπηλός χωρίς καμιά ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Η κοινωνικοπολιτική κατάσταση, όμως, που έχει διαμορφωθεί στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια, το ύφος και το ήθος της εξουσίας, η επιθυμία επίδοξων μνηστήρων να χρησιμοποιήσουν τον Δήμο ως εφαλτήριο για επίτευξη προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών, δεν μου δίνει πλέον αυτό το δικαίωμα.

Αποφάσισα, λοιπόν, να μετέχω στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, όχι γιατί στα 67 μου απέκτησα πολιτικές φιλοδοξίες και ζητώ προσωπική ψήφο (αυτή μπορεί να την δώσει όποιος θέλει και πιστεύει ότι μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στον τόπο και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων), ούτε γιατί μου αρκεί μια απλή ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά για να δηλώσω ένα βροντερό παρόν στην προσπάθεια για την Επομενη μέρα του τόπου μας. Μια προσπάθεια που οφείλουμε να κάνουμε όλοι προκειμένου να παραδώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας μια καλύτερη μέρα.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συμπολίτες και συμπολίτισσες,

    Οι μάχες δίνονται με τα όπλα που έχουμε κι όχι με αυτά που πιθανόν θα θέλαμε να έχουμε. Μια χούφτα άνθρωποι έχουμε μείνει σ’ αυτόν τον τόπο, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Η πορεία και η στάση ζωής του καθενός καταδεικνύουν τον άνθρωπο. Κρίνετε και συγκρίνετε με νηφαλιότητα. Κλείστε τ’ αυτιά σας σε κραυγές. Αντισταθείτε σε πιέσεις και εκβιασμούς. Αποφασίστε με μοναδικό στόχο το κοινό καλό.

Σας ευχαριστώ πολύ

 Σπύρος Λεγάτος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γεράσιμου Φόρτε «Επόμενη Μέρα»

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο