Σας είχαμε προϊδεάσει από τις 9  Μαΐου ότι πολιτική τροπική θύελλα θα σαρώσει το νησί μας,  και δεν σας είπαμε ψέματα.. (Διάβασε εδω).

Η δημοσιοποίηση νέων εγγράφων των Επιθεωρητών Καταπολέμησης της Διαφθοράς που ζητούν από τον Δήμαρχο και τις Υπηρεσίες του δήμου έγραφα για το που πήγαν οι…κοκοφοίνικες και οι εγκρίσεις πληρωμών του εργου της οδού Π. Βαλιάνου (εμπροσθεν δημαρχείου) , ήταν μόνο η αρχή. (Διάβασε εδω).

Η αποκάλυψη δε της σύμπτωσης των απουσιών του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη απο δυο κρίσιμες συνεδριάσεις του ΔΣ για τις αποφάσεις των οποίων κινδυνεύουν να παραπεμφθούν οι σύμβουλοι που τις ψήφισαν , αναστάτωσε σφόδρα την Ισχυρή Κεφαλονιά.

Ο αναπάντεχος ξυλοδαρμός του δ/ντη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου απο πληρωμένους εισαγώμενους μπράβους , πυροδότησε το πολιτικό σκηνικό αφήνωντας κατάπληκτη την κοινή γνώμη.

 Τις επόμενες ώρες νέες αποκαλύψεις – με χαρτιά και με σφραγίδες όπως πάντα- θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας και θα προκαλέσουν στο νησί μας νέο πολιτικό μπουρίνι ,  λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες της 26ης Μαίου.  

 

 

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο