Ασυνήθιστο ατύχημα: Σούπα εξερράγη στο πρόσωπο σερβιτόρας στην Κίνα

Εγκαύματα στο πρόσωπό της υπέστη μια σερβιτόρα σε εστιατόριο στην Κίνα, όταν μια μεγάλη κατσαρόλα με καυτή σούπα εξερράγη, στην προσπάθειά της να βγάλει έναν αναπτήρα που είχε ρίξει μέσα ένας πελάτης.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης στο εστιατόριο Haidilao στο Κουνμίνγκ, έριξε κατά λάθος τον αναπτήρα του στην καυτή σούπα, ένα παραδοσιακό κινεζικό γεύμα που περιλαμβάνει μαγειρεμένα κομμάτια κρέατος και άλλα συστατικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα που τοποθετείται επάνω στο τραπέζι.

Τα πλάνα του ατυχήματος δείχνουν την σερβιτόρα να προσπαθεί να βγάλει τον αναπτήρα με κουτάλες, όταν ξαφνικά η καυτή σούπα εκρήγνυται και πέφτει επάνω στην σερβιτόρα και τους πελάτες. Καθώς η κατσαρόλα διατηρείται ζεστή στο τραπέζι πάνω σε μια ηλεκτρική εστία, οι θερμοκρασία του ζωμού, που συχνά περιέχει τσίλι και άλλα μπαχαρικά, μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 200 βαθμούς Κελσίου.

Η σερβιτόρα και ο πελάτης μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το BTime. Το περιστατικό συνέβη στις 15 Μαΐου και το εστιατόριο δήλωσε την Τρίτη πως εξακολουθούν να διερευνούν το ζήτημα. Μάλιστα, σύμφωνα με το εστιατόριο, το ατύχημα συνέβη όταν ένας από τους πελάτες στο τραπέζι έριξε τον αναπτήρα μέσα στον ζωμό την ώρα που προσπαθούσε να τον δώσει σε έναν φίλο του. Ο πελάτης υπέστη μικρά εγκαύματα στο χέρι του ενώ η σερβιτόρα αναρρώνει από πιο σοβαρά εγκαύματα.

SOURCEhttps://www.eleftherostypos.gr/
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο