Πρωινή συζήτηση με τον Γιώργο Τζωρτζάτο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Μάκη Φόρτε στον συνδυασμό για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.. ..και ποιος είδε τον Αδιλίνη και δεν τον φοβήθηκε. Ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι οι λόγοι αποχώρησης του από τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση και η ανεξαρτητοποίηση του στο δημοτικό συμβούλιο αφορούσαν θα θέματα κακοδιαχείρισης των οικονομικών του δήμου Κεφαλονιάς . Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης σε βάρος του δημόσιου χρήματος από τον τρόπο είσπραξης των εισιτηρίων Μελισσάνης , Δρογκαράτης , το ταμείο του Μύρτου έως την εγκαταλειμμένη δημοτική παραλία του Πλατύ Γιαλού..

Όλα , χαρτί και καλαμάρι, όλα όσα κατά την άποψή του συνάδουν σε κακοδιαχείριση τόσο της δημοτικής αρχής Παρίση, όσο και τις ευθύνες του Θεόφιλου Μιχαλάτου όχι μόνο για τη στάση του στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και για τη διάρκεια της προεδρίας του στη ΔΕΥΚ (Νερά) τη πρώτη θητεία που συνεργαζόταν με τον Παρίση και χρέωσε τη ΔΕΥΑΚ με 800.000 έλλειμμα. Τόσο καλός διαχειριστής είναι!

Τι είπε για τις δικές του δεσμεύεις ως νέο μέλος του ΔΣ του νέου δήμου Αργοστολίου στα θέματα διαχείρισης και διαφάνειας των οικονομικών του Δήμου?

Ακουστε τον :

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο