Διανύουμε τις τελευταίες ώρες πριν την κάλπη και άλλος από πλάκα, άλλος από καλή πρόθεση, άλλος σε εντεταλμένη υπηρεσία διαδίδουν περί κρυφής δημοσκοπήσεως . Ο καθένας βάζει τον δικό του πρώτο και με διαφορά.  Καλή η πλάκα αν μείνει πλάκα. Διαφορετικά το θέμα μπορεί να  πάρει νομικές διαστάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Κεφαλονιά έγιναν τουλάχιστον ΤΡΕΙΣ τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις  . Η τελευταία έγινε από την εταιρία Kapa Research.   Κανένα αποτέλεσμα δεν ανακοινώθηκε από καμιά τηλεφωνικη δημοσκόπηση, ουδείς εκ των εντολέων τους τόλμησε να τα ανακοινώσει. Ισως τα ήθελαν για προσωπική χρήση.

Και επιπλέον αυτών , δημοκοπήσεις κάνουν μόνο οι εντεταλμένες εταιρίες μέλη του ΣΕΔΕΑ https://sedea.gr/

Επειδή κυκλοφόρησαν δυο ονόματα δήθεν κρυφών εταιρείων δήθεν κρυφών !!!! δημοσκοπήσεων  η « ezel meinung»!!!  και Alotria public , ελέγξετε  αν υπάρχουν στο διαδίκτυο . Και αν μετά από αυτό το δημοσίευμα χρησιμοποιήσουν όνομα υπαρκτής εταιρίας τότε θα επιβεβαιώσετε ότι πρόκειται για απάτη.

Για τις επόμενες ώρες  μέχρι την κάλπη,  ο γιατρός  συνιστά χαλάρωση, περπάτημα , αθλητικές ασχολίες , ελαφρύ φαγητό και περισυλλογή !

Και καλά μυαλά σε όλους μας!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο