Τη νίκη στις εκλογές δεν την δίνουν οι μεγάλες συγκεντρώσεις, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό το μοντέλο επίδειξης έχει πλέον παρέλθει και το 2014 ο νικητής στην περιφέρεια Θόδωρος Γαλιατσάτος στην τελευταία του ομιλία είχε δεν είχε 50  άτομα, ωστόσο βγήκε πρώτος.

Τη νίκη στις εκλογές δεν την δίνει το σύνολο των ανθρώπων που παρακολουθούν μια συγκέντρωση γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πίσω από την παρουσία κάποιου σε μια ομιλία, μπορεί να κρύβονται διάφοροι λόγοι.

Τη νίκη στις εκλογές δεν την δίνουν οι κορώνες των επικεφαλής που φώναζαν ότι η προσέλευση του κόσμου καθόρισε τον επόμενο δήμαρχο αλλά ο σκεπτόμενος πολίτης που δεν αναγνωρίζει στο πρόσωπο του δήθεν νικητή αυτόν που θέλουν με το έτσι θέλω να του επιβάλλουν.

Τη νίκη στις εκλογές δεν την δίνουν οι πλασματικές  και κούφιες ομιλίες γιατί  ο  ψηφοφόρος έχει πλέον κουραστεί από ανούσια λόγια.

Τη νίκη στις εκλογές, ιδιαίτερα ετούτες στο νησί μας, δεν την δίνουν οι ψηφοφόροι που απηυδισμένοι σου λένε ναι για να γλυτώσουν από την πίεση που τους ασκείς αλλά εκείνοι που έρχονται και σε βρίσκουν μόνοι τους, καταθέτοντας την ψυχή και την στήριξη τους ενώ την ίδια ώρα, κάποιοι λαθεμένα τους υπολογίζουν σε άλλη μεριά.

Τη νίκη στις εκλογές δεν τη δίνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τα θέλουν,  αλλά δεν βγαίνουν ποτέ στη δημοσιότητα γιατί προφανώς κάποιο λάκο έχει η φάβα.

Τέλος, τη νίκη στις εκλογές δεν την δίνουν οι κουστωδίες που πλαισιώνουν ένα συνδυασμό αλλά ο απλός πολίτης που και κρίση έχει και μυαλό, για να ψηφίσει με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον.

Άντε λοιπόν πατριώτες μην αφήσετε κανέναν να σας ξεγελάσει και ψηφίστε με την συνείδηση ,  την ψυχή σας και το χέρι στην καρδιά!

Αριστοφάνης ο νεότερος

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο