Αύξηση ομάδων στη Γ’Εθνική ζητούν οι γειτονικές Ενώσεις….η ΕΠΣΚΙ….???

Ολοένα και περισσότερες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις με επίσημες ανακοινώσεις τους ζητούν από την ΕΠΟ την αύξηση των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής για τη σεζόν 2019-2020.

Τελευταίο περάδειγμα η ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ η οποία απέστειλε την εξής ανακοίνωση:

ΠΡΟΤΑΣΗ Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ την Γ.Σ. της Ε.Π.Ο

Κοιν. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ε.Π.Ο

Κύριε Πρόεδρε

Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη αναδιάρθρωση για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο επανερχόμεθα στην 5591/12-4-2019 αρχική μας πρόταση και σας προτείνουμε τα κάτωθι:

Σε ότι αφορά την Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020, να δημιουργηθούν δέκα (10) Όμιλοι των δέκα έξη (16)ομάδων, από Όμορους Νομούς, προβιβάζοντας και τις δευτεραθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019.

Η πρόταση αυτή έχει σαν σκοπό να μειωθούν στο ένα τρίτο τα έξοδα, μετακίνησης-διατροφής-διανυκτέρευσης κλπ των σωματείων .Έτσι δημιουργείτε π.χ. ο όμιλος Κρήτης, ο όμιλος Πελοποννήσου, ο όμιλος Δυτ. Ελλάδος και άλλοι όμιλοι με κοντινές αποστάσεις και αυθημερόν μετακινήσεις.

Παρακαλούμε όπως δείτε θετικά έστω και την ύστατη στιγμή, την πρότασή μας, που αφορά την βιωσιμότητα των σωματείων, δεδομένου ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν έχει την ανάλογη οικονομική στήριξη της Πολιτείας, για να μπορούν τα σωματεία να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Έχουν προηγηθεί ανάλογες προτάσεις από την ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ , την ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ , την ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και άλλες ενώσεις.

Συμφωνεί η ΕΠΣΚΙ με το παραπάνω σχέδιο…???

Έχει να προτείνει στην ΕΠΟ κάποια άλλη πρόταση….???

Θα προβεί και αυτή σε κάποια επίσημη ανακοίνωση….???

Θα συμβάλλει ώστε να γίνει αποδεκτό το πλάνο των 10 ομίλων δίνοντας και στον Παλληξουριακό τη δυνατότητα να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική….???

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο