Τελικά, ναι μας ψεκάζουνε…

O χάρτης της χώρας έγινε μπλε ζητωκραύγαζε η Νέα Δημοκρατία το βράδι των εκλογών κι εγώ  τον κοίταζα και δεν πίστευα στα μάτια μου.

Μετά είδα τους πανηγυρισμούς του Μπακογιάννη και του Μητσοταϊκέικου όπως και του Πατούλη στην Αττική και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ναι πατριώτες, τελικά μας ψεκάζουνε και με ληγμένα χημικά ούτε καν καλής ποιότητας.

Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς αυτό που συμβαίνει. Αν μπορείτε εσείς να το συζητήσουμε.

Είσαι δυσαρεστημένος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τους άλφα λόγους κι επιλέγεις  φίλε μου να ξαναγυρίσεις στα λαμόγια που σε έφεραν στο χείλος της καταστροφής, που σε μπάσανε στα μνημόνια, σε εξαθλίωσαν και υπερασπίστηκαν τις τράπεζες αντί για σένα.

Είσαι δυσαρεστημένος με την Δούρου στην Αττική και ξεσπάς επάνω της για την Μάντρα και το Μάτι, εκλέγοντας τον Πατούλη από την παράταξη που είναι υπεύθυνη για την άναρχη δόμηση στις συγκεκριμένες περιοχές με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Τα βάζεις με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έκανε όλα όσα υποσχέθηκε και βγάζεις πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη της γνωστής οικογενείας που πενήντα χρόνια τώρα, ζει και πλουτίζει εις βάρος όλων εμάς και της χώρας γενικότερα.

Νοιώθεις πικραμένος γιατί δεν μπήκαν φυλακή όλοι όσοι φάγανε λεφτά με τις μίζες τους κι επιστρέφεις στο κόμμα που όπως έρθει στην εξουσία θα σταματήσει κάθε έρευνα και θα κουκουλώσει τα πράγματα για μια ακόμη φορά.

Δεν γουστάρεις τον υπουργό υγείας τον Πολλάκη – η αλήθεια είναι ότι έχει το διάολο που τον πειράζει-αλλά συμμάζεψε  το τρελό φαγοπότι που  γινόταν με τα φάρμακα και τις προμήθειες και θέλεις να ξαναβάλεις σε αυτά τα πόστα, εκείνους που για χρόνια τρώγανε με εφτά μασέλες στα νοσοκομεία της χώρας.

Ανεβοκατεβάζεις προδότη τον Τσίπρα γιατί λέει πούλησε την Μακεδονία κι είσαι έτοιμος να εκλέξεις πρωθυπουργό τον γιο εκείνου που πρώτος το 1991 είχε αποδεχθεί το όνομα για την γειτονική χώρα.

Κατηγορείς την κυβέρνηση ότι έδωσε προεκλογικά την 13η σύνταξη αλλά θα πας και θα ψηφίσεις εκείνους που σου την κόψανε.

Φωνάζεις ότι σε εξαθλίωσαν οι πολιτικές της λιτότητας και δίνεις την πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία που  από τις εξαγγελίες του αρχηγού της  θα μας γυρίσει χρόνια πίσω αφού θα καταργήσει όσα με κόπο κερδήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Πας και ψηφίζεις στις ευρωεκλογές ναζιστικά μορφώματα, ξεχνώντας πόσο υποφέραμε σαν λαός από τους πρώτους διδάξαντες και τσαρλατάνους σαν τον Βελόπουλο,  περιμένοντας ότι θα υπερασπιστούν τα συμφέροντά σου στις Βρυξέλλες.

Για αυτά και πόσα άλλα, σας το ξαναλέω πατριώτες, μας ψεκάζουνε, δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση γιατί ως νοήμων άνθρωπος αρνούμαι να δεχτώ ότι  δεν βλέπουμε πέρα από την μύτη μας και ξεχνάμε τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα,δυστυχώς…

Αριστοφάνης ο νεότερος

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο