Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναικού Τύπου αλλά και πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης  θα συγκροτηθεί από τους Παύλο Παπαδάτο, Χαράλαμπο Λυκούδη και Βικτωρία Αλεξανδράτου. Για την υποψηφιότητα της κας Αλεξανδράτου σας έχουμε ήδη ενημερώσει (Διάβασε εδω).

Παύλος Παπαδάτος

Χαράλαμπος Λυκούδης

 

Βικτώρια Αλεξανδράτου

Παναγής Καππάτος

Όμως έπεσε στην αντίληψη μας χθες , ότι από την εκλογική επιτροπή της ΝΔ  ζητήθηκε απόσπασμα ποινικού μητρώου από τον δικηγόρο Παναγή Καππάτο. Το απόσπασμα ζητείται για τους υποψήφιους βουλευτές . Ίσως ο κ. Καππάτος να λειτουργήσει ως αναπληρωματικός σε περίπτωση που κάποιος από τους ‘αλλους τρεις δεν αποδεχτεί το χρίσμα.

Η επίσημη ανακοίνωση όλων των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ εικάζεται ότι θα γίνει στις 21 Ιουνίου , δυο 24ωρα πριν τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των υποψηφιοτήτων στα Πρωτοδικεία και τούτο για λόγους ασφαλείας! Για να αποτραπούν δηλαδή  διαρροές δυσαρεστημένων / κομμένων από τις λίστες, προς άλλα κόμματα.

Με αυτό το χρονοδιάγραμμα οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ και του Νομού μας θα έχουν στη διάθεση τους μόλις 15 ημέρες έως την κάλπη να τρέξουν για τους «σταυρούς» τους! Που σημαίνει ότι κερδίζει όποιος ήδη έχει τρέξει ???

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο