Με τη χώρα να βρίσκεται και επισήμως σε προεκλογική περίοδο συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα με αντικείμενο τις εκλογές και ειδικότερα τα ονόματα που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου.

Ένα μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές και μετά την παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής, ο πρωθυπουργός είχε την Τρίτη (11/06) επαναλαμβανόμενες συσκέψεις με αντικείμενο τη στελέχωση των ψηφοδελτίων. Τα πρώτα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν μετά το πέρας της Πολιτικής Γραμματείας ενώ η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή.

Σύμφωνα καλά πληροφορημένες πηγές της «Εφ.Συν.» στις περισσότερες περιοχές της χώρας έχουν ήδη κλείσει οι υποψηφιότητες ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ανακοινώσεις για την Αττική όπου αναμένουν καταιγισμό στελεχών πρώτης γραμμής.

Την Πολιτική Γραμματεία εκτός από τη συζήτηση για τα ψηφοδέλτια θα απασχολήσει και η παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος.

Να σημειώσουμε πως την Τρίτη έγινε γνωστή η απόφαση των Οικολόγων Πράσινων για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στην ανακοίνωσή τους, οι Οικολόγοι Πράσινοι σημειώνουν πως το αποτύπωμα της μέχρι τώρα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν θετικό και σημειώνουν ότι διαπιστώνονται συγκλήσεις σε βασικά ζητήματα μεταξύ των δύο κομμάτων.

===

Φωτο: EUROKINISI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο