Ούτε τον Λασκαράτο δεν άφησε στην ησυχία  του, πάνω στην λήξη της θητείας του, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχονάς.

Και το λέμε γιατί με μια του ανάθεση έχει κάνει έξαλλους τους Ληξουριώτες.

Για να σας δώσουμε λοιπόν να καταλάβετε καλύτερα.

Το άγαλμα του Λασκαράτου, αυτό ντε που έχει γυρισμένα τα οπίσθιά του στο Αργοστόλι, βρίσκεται πάνω σε μια μικρή υπερυψωμένη πλατεία στο κέντρο του λιμανιού του Ληξουρίου με θάμνους και παγκάκια τριγύρω.

Εκεί κάθονται τα βράδια οι Ληξουριώτες και οι Ληξουριώτισσες, ιδιαίτερα οι πιο μεγάλοι σε ηλικία και ξαποσταίνουν και παίρνουν τον αέρα τους.

Αυτόν τον αέρα λοιπόν βάλθηκε ο κ Μοσχονάς να τους τον κόψει και ένα μέρος της πλατείας να το νοικιάσει σε τραπεζοκαθίσματα καταστήματος που μετακόμισε πρόσφατα απέναντι από εκεί.

Ξαφνιάστηκαν οι Ληξουριώτες , βρίζουν και ξαναβρίζουν και στο facebook   οτι το “τερμάτισε”  πια μέσα στο Ληξούρι  ο συγκεκριμένος κύριος,  μιλούν για προεκλογικές υποσχέσεις και κλπ κλπ.

Κάποιος κύριος μάλιστα μας είπε και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ότι τον έβρισε προσωπικά και του απάντησε οτι σε μερικές μέρες τα τραπεζοκαθίσματα θα έχουν απομακρυνθεί.

Ο κ. Κατσιβέλης τι έχει να πει για όλα αυτά; Γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι εμείς γίναμε αποδέκτες των παραπόνων και της οργής και κατοίκων της περιοχής του και                                 νέος δήμαρχος,  όχι. Εχει κάνει κάποιες ενέργειες, είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει;

Οι τουρίστες της περιοχής πως να το βλέπουν άραγε να πρέπει να φωτογραφίζονται δίπλα από τις μπύρες και τους καφέδες?

Μέσα στο κέντρο του λιμανιού ο χώρος αυτός δεν θα έπρεπε να είναι ένα στολίδι, με ωραίο φωτισμό και λουλούδια και να σε προτρέπει να βγάζεις αναμνηστικές φωτογραφίες?

Του κ. Μοσχονά η αντίληψη μπορεί να φτάνει μέχρι εκεί, εσείς όμως κ. Κατσιβέλη που εννοείται πως ασχολείστε και με τα πολιτιστικά δρώμενα, ωε μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΚΕ, είναι δυνατόν να συμφωνείτε σε τέτοιου είδους ανάπτυξη για τον τόπο σας;

Αγαπημένοι μας Ληξουριώτες ,     το παλληκάρι,  σας είχε και άλλες εκπλήξεις μέχρι να κλείσει τη πόρτα πίσω του στις 31 Αυγούστου ..  Και εσείς οι Ληξουριώτες , και οι Σαμικοί και οι Φισκαρδιώτες θα θυμάστε για πάντα τις 75 τελευταίες ημέρες του Αλέξη …  Υπομονή έως τις επόμενες δημοσιεύσεις..

ΠΙΚΟΛΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΝΟΣ

SHARE

2 Σχόλια

  1. αποψεις του…….. τα τραπεζια ειναι διπλα απο το αγαλμα και οχι μπροστα απο αυτο δεν ενοχλουν κανεναν απο αυτους που βγαζουν φωτο το αγαλμα και αυτος που ειναι εξαλος να κοιταξει να ειναι και νομιμος γιατι ολη η παραλια η πλατεια και ο πεζοδρομος ειναι παρανομος ετσι οταν ανοιξει ο ασκος του αιολου να μην τον παρουν οι μπομπες και μετα η καταγγελιες θα ειναι με ονομα και επωνυμο οχι με ανωνυμες κυλοτες

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο