Ίσως η άποψη ενός ταπεινού ψηφοφόρου της Νέας Δημοκρατίας να μην έχει βαρύνουσα σημασία αλλά στον καταιγισμό ειδήσεων και αρθρογραφίας που βλέπει το φως της δημοσιότητας  με αφορμή τις υποψηφιότητες στο νομό μας, επιθυμώ να συμπεριλάβετε και την δική μου.

Αδυνατώ να κατανοήσω με ποιο σκεπτικό ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης απέκλεισε από το ψηφοδέλτιο ανθρώπους σαν τον Παύλο Παπαδάτο που τον στήριξαν έμπρακτα και επανειλημμένως και ανθρώπους που έδωσαν μάχες για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και αυτού του ίδιου ως προέδρου.

Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι χωρίς να σκεφτούν το προσωπικό τους συμφέρον μπήκαν μπροστάρηδες, εκτέθηκαν και βρέθηκαν στο στόχαστρο συμπολιτών μας σε μια εποχή που η έδρα του νομού σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις περνούσε μεγάλη ευκολία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλλον πήραν αέρα τα μυαλά του προέδρου μας για αυτοδυναμία και δεν υπολογίζει τους αγνούς ανθρώπους  που τον στήριξαν και ήταν πάντα στο πλευρό του.

Είμαι σαφώς υπέρ της ανανέωσης των προσώπων που θα πρέπει να πλαισιώνουν ένα ψηφοδέλτιο και για τον λόγο αυτό, πιστεύω ότι  τουλάχιστον ο ένας εκ των δυο που αποκλείσθηκαν, θα έπρεπε να συμμετέχει και αυτός είναι ο Παύλος Παπαδάτος, γέννημα θρέμμα του κόμματος.

Όσον αφορά την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη, ο πρόεδρος κ. Μητσοτάκης θεωρώ ότι υπέπεσε σε μέγα σφάλμα με τον αποκλεισμό του Παύλου , που ίσως έχει ολέθρια αποτελέσματα για την μονοεδρική μας.

Είμαι και θυμωμένος και προβληματισμένος με τις εξελίξεις στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας , μια κατάρα βαραίνει αυτή την οργάνωση , ήθελα τον Παύλο βουλευτή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης , αλλά παραμένω ένθερμος υποστηρικτής και απλός στρατιώτης στα χαρακώματα για τη νίκη στις εκλογές!

Σας ευχαριστω για τη φιλοξενία

Με εκτίμηση,

Κ.Α.

SHARE

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο