Ενα από τα πιο γνωστά καταστήματα στο είδος του, ο Σαρρής Βαγγέλης, κτηνίατρος ΑΠΘ, μετακόμισε οριστικά στο νέο του κατάστημα με τα κτηνιατρικά φάρμακα, τροφές μικρών ζώων, μελισσοκομικά φάρμακα και είδη και λοιπό ζωοτεχνικό εξοπλισμό, πίσω από το ΚΤΕΛ, στο πλάι της δημοτικής αγοράς, πίσω από το κατάστημα του Γαλιατσάτου με τα τυροκομικά προϊόντα (τηλ. επικοινωνίας: 2671023741, 6944994884).

Σε έναν ανανεωμένο χώρο δίπλα ακριβώς, βρίσκεται το κατάστημα της Μαρίας Σαρρή ,  χημικού ΑΠΘ, τεχνολόγου γεωπόνου φυτικής παραγωγής ΑΤΕΙΘ, με αγροτικά εφόδια, γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, εργαλεία κήπου, σπόρους και λοιπά. (τηλ. επικοινωνίας: 2671024341, 6944829339.

Και τα δυο καταστήματα είναι υπεσύγχρονα , με μοντέρνο ντιζάιν, λειτουργικά και βέβαια τα είδη που πωλούν είναι όπως πάντα πρώτης ποιότητας.  Στα καταστήματα βρίσκονται , σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίςα τους, στη διάθεσή σας τόσο ο κτηνίατρος Βαγγέλης Σαρρής με τις πολύτιμες γνώσεις του για κάθε θέμα που μπορεί να απασχολεί το ζωάκι σας , όσο και η γεωπόνος  Μαρία Σαρρή για κάθε ζήτημα των φυτών και λαχανικών σας.

Τα νέα “δίδυμα” καταστήματα έτσι όπως βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο σας δίνουν την ευκαιρία να εξυπηρετείστε και απο κτηνίατρο και απο γεωπόνο..  Μια μεγάλη επένδυση απο μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει πάνω από 75 χρόνια πετυχημένη παρουσία στην τοπική αγορά, όταν το 1944 ο Φώτης και η Μαίρη Γεωργάτου εμπνεύστηκαν και ίδρυσαν το πρώτο κατάστημα στο είδος του στο Αργοστόλι στην περιοχή του Λιθοστρώτου…. και έρχονται πολλά χρόνια ακόμα δημιουργικής παρουσίας..

  • Στην οικογένεια Σαρρή ευχόμαστε τα καλύτερα!
  • Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα.

Ο χάρτης της περιοχής

Print

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο