Διαβάζω το τελευταίο διάστημα περί των υποψηφίων  Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας και  θα συμφωνήσω τελικά ότι παρόλο που με πόνεσε η “αποπομπή” του Παύλου Παπαδάτου απο το ψηφοδέλτιο και θύμωσα στην αρχή, τελικά πιστεύω ότι θα μας βγει σε καλό το νέο ψηφοδέλτιο .

Προσωπικά, ανάμεσα στους τρεις υποψηφίους ξεχωρίζω τον Γιώργο Κοκκόλη.

Η κουβέντα του ”Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε τα παιδιά μας κι όχι για τα παιδιά μας” μου  έκανε τρομερή εντύπωση και μπήκα στην διαδικασία να μάθω περισσότερα πράγματα σχετικά με  αυτόν το νέο άνθρωπο.

Το βιογραφικό του κάτι παραπάνω από πλούσιο, σπουδές και μεταπτυχιακά, αντιδήμαρχος Ραφήνας, συμμετοχές σε προγράμματα μεγάλων πανεπιστημίων του εξωτερικού, συγγραφέας και πολλά άλλα, που όποιος ενδιαφέρεται μπορεί πολύ εύκολα να πληροφορηθεί από την προσωπική του ιστοσελίδα.

Για μένα όμως αλλού είναι η ουσία, πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ νέο και  με μεγάλη  όρεξη για δουλειά, που ευτυχώς για εμάς τους Νεοδημοκράτες δεν έμενε μόνιμα στο νησί. Αυτό συνεπάγεται  ότι  δεν είναι μπλεγμένος σε κανένα τοπικό πολιτικό κύκλωμα, δεν έχει διασυνδέσεις και σχέσεις εξάρτησης με τον οποιοδήποτε και δεν κατεβαίνει στις εκλογές για να εξυπηρετήσει συμφέροντα  ή να ανταποδώσει διευκολύνσεις.

Ο νεαρός Γιώργος Κοκκόλης με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και την αποφασιστικότητα του είναι για μένα ο μόνος που μπορεί να φουσκώσει με τον αέρα της νίκης τα πανιά της Νέας Δημοκρατίας στα νησιά μας.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη πολύ καλά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης . Πιστεύω ότι δεν έπεσε σε κανένα σφάλμα με τις επιλογές του, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι, γιατί πολύ απλά κι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας θέλει σε τοπικό επίπεδο να απαγκιστρωθεί από  βαρίδια που είχανε εισχωρήσει στις γραμμές του κόμματος χωρίς να έχουν σχέση με αυτο μόνο και μονο για προσωπικό όφελος και προβολή. Ας βγάλουμε και εναν 30άρη στη Βουλή , ας δώσουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να διαμορφώσουν τα ιδια τη ζωή και το μέλλον τους. Εμένα δεν με χαλάει αυτό.

Ο δεξιός ψάλτης

 

SHARE

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο