Αιχμηρός είναι  ο Πριφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος στα σχολιά του για τις δράσεις και αντιδράσεις της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στο Νομό μας Βικτώριας Αλεξανδράτου πάνω σε πρόσφατα γεγονότα.

Αντιγράφουμε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 Η κ. Αλεξανδράτου μας προέκυψε εσχάτως ως υποψήφια βουλευτής της ΝΔ σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, άγνωστη εν πολλοίς στο εκλογικό σώμα του οποίου επιζητεί την στήριξη.
Ίσως αυτό είναι που την ωθεί σε πολιτικό λόγο της μορφής “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

Σημείο 1 : Με αφορμή μια fake photo δήλωσε ότι στηρίζει τα αιτήματα των διαμαρτυρομένων για την πιθανή αξιοποίηση υδρογονανθράκων και αντιπρότεινε την λύση των ανεμογεννητριών.
Την επόμενη φορά θα ειχε αξία να μας ενημερώσει η κ. υποψηφία όχι για την προσωπική της άποψη αλλά για την θέση του κόμματος της στο θέμα των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την χώρα.
Γιατί τότε θα απεκαλύπτετο η υποκρισία και ο λαϊκισμός της υποψήφιας, εκτός κι αν αυτό που την απασχολεί είναι η προώθηση των επαγγελματικών της συμφερόντων , αφού δηλώνει επιχειρηματίας “ανεμογεννητριών”.
Παρεμπιπτόντως , η Κεφαλονιά δεν μπορεί να δεχθεί στο “σώμα ” της άλλα αιολικά πάρκα.

Σημείο 2: συνέβη χθες ένα σοβαρό τροχαίο στην θέση “Μύλος του Πετρία” με νεκρό έναν ατυχο συμπατριώτη μας. Και ω του θαύματος η κ. υποψηφία εκδίδει δελτίο τύπου ,στο οποίο αφού πρώτα ενημερώνει ότι ο οδηγός “έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ” ,στην συνέχεια προβαίνει σε καταγγελία κατά πάντων για την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού!

Η κ. υποψήφια δεν αντιλαμβάνεται προφανώς ότι υπάρχουν όρια στον λαϊκισμό και επιχειρεί με άθλιο τρόπο την εκμετάλλευση της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής.

Οσο για την ουσία της καταγγελίας , παρά τις υπαρκτές αδυναμίες του οδικού δικτύου, καλό είναι να ομιλούν όσες και όσοι το βιώνουν πραγματικά και όχι οι “αερομεταφερόμενοι” όπως η περίπτωση της κ. υποψηφίας.

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο