Η ήττα φέρνει γκρίνια. Άμα η ήττα αφορά το Μέγαρο μπορεί να φέρει μεγάλη καταιγίδα με συνέπειες ανυπολόγιστες για τους ενοίκους..

Ακούγεται από άκρη σε άκρη της Κεφαλονιάς ότι το Μέγαρο, «ονοματίζει» δημοτικό σύμβουλο ότι παρόλο που πήρε από το δήμο ….. 390 χιλιάδες ευρώ , τους ..έριξε!!  και οι ψηφοφόροι του (το μαντρί του δηλαδή), ψήφισαν  ανάποδα τη δεύτερη Κυριακή.  Και όχι μόνο αυτό, διαδίδουν ότι τα 390 χιλιάρικα είναι αυτά που φαίνονται, υπάρχουν και άλλα που έχει πάρει αυτός ο σύμβουλος που δεν φαίνονται..!!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι απερχόμενοι ρίχνουν  δεξιά και αριστερά λάσπη με μπαρουφολογίες και νούμερα του αέρα..  Όμως στη προκειμένη περίπτωση κατηγορείται αιρετός και μπορεί να φθάσουν αυτά και σε αυτιά αρμοδίων.. Δεν τα λένε και κρυφά άλλωστε , σε κηδείες και πανηγύρια τα λένε…

Ετσι είναι η καρπη Μεγαρόπουλα! Μια κλαίει , μια γελάει . Μπορεί να χάνατε και από έναν ψήφο και να ήταν συγγενή σας που δεν  πήγε να ψηφίσει..

Ατιμο πράμα η κάρπη… Σε τι ωφελεί τώρα να καθόσαστε -που λέει ο λόγος –  ωρες επι ωρών με τους εκλογικούς καταλόγους και δίπλα στα ονόματα να σημειώνετε «εντάξει», «προς έρευνα», «όχι» ..   Ετοιμάζετε κανένα πογκρόμ για όσους δεν σας ψήφισανε?? Η μισή Κεφαλονιά δεν σας ψήφισε .. Τι μετράτε?

Λοιπόν, για αρκινείστε  το πακετάρισμα για να μπουνε οι αρχιτέκτονες και οι μαστόροι του Θεόφιλου  να ετοιμάσουνε το Μέγαρο κατά τα γούστα του.. και αφήστε τσι λίστες  του Σιντλερ!

Α, μια μέντα με πολλά παγάκια βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις και δροσίζει καημούς..

Ο εκδικητής

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο