Μας έκαψες Αγία Κυριακή μου…

Μεγάλη πίκρα, η χτεσινή αλλά δεν είναι και για θάνατο. Τα ποσοστά που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά του.

Με όλους εναντίον του και τέτοιο  πόλεμο που δέχτηκε, έχασε μόνο 4 μονάδες από την προηγούμενη φορά που ανέλαβε την εξουσία.

Η Νέα Δημοκρατία βγήκε αλλά δεν έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Χάσαμε όλοι εμείς αλλά ως γνωστόν, σε αυτή την χώρα θα είναι πολύ αργά όταν το πάρουμε χαμπάρι.

Οι χρυσαυγίτες επέστρεψαν στην αγκαλιά της μητέρας που τα βύζαξε, διότι το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά δεν εξαφανίστηκαν, απλά άλλαξαν στασίδι. Θα πήραν και διαβεβαίωση ότι θα μπουν στο συρτάρι οι δίκες τους κι από ”αίμα τιμή χρυσή αυγή ” τώρα θα φωνάζουν ”νερό κι αλάτι Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Το ΚΚΕ του παρών και του όχι, έχασε κι άλλο από την προηγούμενοι φορά γιατί τους βαρέθηκε ο κόσμος και η Φώφη με το ΚΙΝΑΛ της στο 8% μπορεί να πανηγυρίζει ότι πήρε στα χέρια της ένα κόμμα και το κατάντησε απόκομμα.

Οι υπόλοιποι προοδευτικοί που έβγαζαν χολή για τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι αφού έδιωξαν το μίασμα τον Τσίπρα κι έφεραν στην εξουσία τον απόγονο της πιο διεφθαρμένης  πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη ενώ ταυτόχρονα απεκατέστησαν την δημοκρατία στην χώρα…

Όπως μου είπε και μια γιαγιά, τον ευλόγησε η Αγία Κυριακή την ημέρα της γιορτής του να γίνει πρωθυπουργός, την ίδια μέρα, που η ίδια αγία καταράστηκε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. Τι να πεις  και που να τα βάζεις τώρα  με κεριά και με λιβάνια, μαστουρωμένος θα βγεις..

Εδώ στο νησί μας αναμενόμενο. Το Αργοστόλι ανέκαθεν συντηρητικό έδωσε τη νίκη στον σημερινό βουλευτή, ο οποίος οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχει η ΝΔ στους κόλπους της.

Η Ιθάκη πάλι, έστω και με 6 ψήφους διαφορά, έδωσε την πρωτιά στη ΝΔ κι όχι στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου που κατά γενική ομολογία όλων των κατοίκων, ήταν  η καλύτερη βουλευτής που πέρασε από το νησί. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…

Ο Μητσοτάκης λοιπόν ορκίστηκε πρωθυπουργός αν και ”όλως τυχαίως”η ΝΔ καταποντίστηκε στις τρεις εκλογικές περιφέρειες που συμμετείχε ο ίδιος. Σε θέσεις κλειδιά ετοιμάζονται  εκτός των άλλων, οι των ακροδεξιών απόψεων  Άδωνις Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βορίδης και  ο του σκανδάλου Βατοπεδίου Ρουσόπουλος.

Ο  Βελόπουλος επίσης με τα σκονάκια του Ιησού μπήκε στην βουλή  μαζί με 10 βουλευτές, οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι που επιτέλους εξυγιάνθηκε το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Α,  κι οι ένστολοι της ΝΔ ξεκίνησαν νωρίς νωρίς να διδάσκουν πολιτισμό: «Πότε ο πουτ@ν@ς γιος Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δήλωση παράδοσης της Κυβέρνησης στον ΗΓΕΤΗ Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;  Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας.-». Αξιωματικός της ΕΛΑΣ και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Ηλιόπουλος.

Άντε και καλά μπάνια πατριώτες…γιατί για καλά μυαλά, τσάμπα η ευχή, δεν υπάρχει ελπίδα.

Αριστοφάνης ο νεότερος

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο