Φώφη! Σιγά μην σκίσεις κανά καλσόν καλοκαιριάτικα

Άστραψε και βρόντηξε η Φώφη του Γεννηματά, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και διέγραψε νυχτιάτικα  τον Χρυσοχοϊδη και την Μενδώνη που τους έκανε υπουργούς ο Μητσοτάκης.

Λόγια πολύ σκληρά βγήκαν από το στόμα της, στο τέλος τους έδειξε την πόρτα με το δάχτυλο και τους είπε ”τα κουβαδάκια σας και σ’ άλλη παραλία”.

Εκείνοι πάλι δεν σκοτίστηκαν και πολύ, καθότι καιρό τώρα τσαλαβουτούσανε σε άλλες θάλασσες και πελάγη … άσχετα που η Φώφη κάνει ότι δεν το ήξερε.

Η Φώφη, που ήταν έτοιμη να δώσει την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που δεν την είχε, είπε να το παίξει σκληρή μπας και  περισώσει κάτι από την χαμένη της αξιοπρέπεια.

Η Φώφη κι όλο το ΚΙΝΑΛ, που ήταν  έτοιμο να γίνει το δεκανίκι του Μητσοτάκη, διέγραψε Χρυσοχοϊδη και Μενδώνη όχι γιατί έγιναν υπουργοί  οι δυο τους αλλά γιατί δεν υπουργοποιήθηκαν κι όλοι  οι υπόλοιποι.

Διότι σου λέει η γυναίκα,  ο σκοπός ήταν να πάμε όλοι μαζί στη Νέα Δημοκρατία να  βολευτώ κι εγώ κάπου… όχι που πήγατε μόνοι σας και με αφήσατε αμανάτι.

Βλέπεις ήσουνα κι άτυχη βρε Φώφη, ο Μητσοτάκης την πήρε την αυτοδυναμία από την Χρυσή Αυγή,τον Λεβέντη και τους ΑΝΕΛ που μείνανε απέξω και δεν σε χρειάστηκε εσένα.

Μην μου  στεναχωριέσαι όμως και ξέρεις εσύ τι θα κάνεις. Θα την πέσεις από κοντά  του Τσίπρα και θα ανακαλύψεις όλως τυχαίως, ότι έχεις πολλά κοινά μαζί του τώρα, που εκείνος δεν είναι πλέον στην κυβέρνηση κι εσένα δεν σε χρειαστήκανε  στην νέα που βγήκε χτες…

Αριστοφάνης ο νεότερος

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο