Ελπίζουμε οι περιπέτειες που πέρασε ο διάσημος σεφ Ακης Πετρετζίκης στο νησί μας να μην τον αποτρέψουν απο το να μας επισκεφθεί ξανά! Η χθεσινή μέρα πρέπει να ήταν μια δύσκολη ημέρα για τον Ακη!

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο κάζο συνέβηκε στο αεροδρόμιο οταν το ηλεκτρονικό του τσιγάρο πήρε … φωτιά!! ενώ το είχε στη τσέπη του..  Το δεύτερο αφορούσε την υγεία του. Λίγο πριν ξεκινήσει για το Ληξούρι , υπέστη αλλεργικό σόκ απο άγνωστη αιτία και βρέθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Αυτό ήταν και ο λόγος της καθυστέρησης έναρξης της επίδειξης μαγειρικής. Ο κόσμος όμως περίμενε υπομονετικά να τον δει και να μάθει κάποια απο τα μαγειρικά μυστικά του .. Ο ίδιος παρά την απίστευτη ταλαιπωρία του συμμετείχε στον ενθουσιασμό των θαυμαστών του , δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται μαζί τους και να δίνει αυτόγραφα..  (Σε λίγο φωτογραφίες απο την επίδειξη μαγειρικής του Ακη στο Ληξούρι)

Το video και οι φωτο είναι από το φέρι μποτ στην επιστροφή του απο το Ληξούρι στο Αργοστόλι όπου τυχαία συναντήθηκε και με το θιάσο της Βίκυς Σταυροπούλου.

SHARE

2 Σχόλια

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο