Μεγάλη… κινητικότητα στην ταράτσα του Λιμενικού Ταμείου. Ιδιώτης φαίνεται να την καθαρίζει με πιεστικό ..

Για απάντηση στο ερώτημα, ανατρεξαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βρήκαμε απευθείας ανάθεση σε επαγγελματία (όχι στον ιδιώτη που ήταν στην ταράτσα), κόστους 18.400 ευρώ για μόνωση και άλλες εργασίες!!! 18.400 ευρώ (μέτρησα και ξαναμέτρησα τα μηδενικά) !Ορες παιδιά μου φαίνεται ότι νέο σπίτι φτιάχνεις με τοσα λεφτά!!

Στη συνέχεια ., διαβάζοντας τη τεχνική έκθεση ψιλο -σπαβεντάρισα  ο Αδέσποτος , γιατί με τέτοιο χάλι που περιγράφεται θα έπρεπε προ πολλού να τσ’ έχει έρτει στο κεφάλι το ταβάνι και να είχαμε τραυματισμούς..  Δόξα στο Θεό άντεξε μέχρι να φτιαχτεί λίγες μέρες πριν αποχωρήσει απο τη προεδρία ο κ. Μοσχονάς.  Α! Ολα θα τα αφήσει τζι – τζι ο κ. πρόεδρος ,  στον επόμενο!

Το λοιπόνε, όσοι είστενε πλακάδες ή έχετε ήδη μονώσει τη ταράτσα σας δείτε τι ακριβώς μόνωση γίνεται, να ξέρετε..  Συμπαθάτε με αμα κάνω λάθος.. Που να ξέρω από σπίτια..

Βέβαια η σύμβαση έχει μια μικρή ιστορία .. Πρώτα είχε κατοχυρωθεί σε άλλον επαγγελματία, έγινε ακύρωση και την ανέλαβε ο τελευταίος που την εκτελεί με το ίδιο κόστος 18.400 ευρώ συμπ. του ΦΠΑ , και τη δουλεύει άλλος ιδιώτης προσληφθείς ως εργάτης υποθέτω..

Το μόνο που έχω να κάνω εγω ο Αδέσποτος  είναι τον σταυρό μου στον Αγιο για  να τονε ευχαριστήσω που δεν έχω πάνου απο το κεφάλι μου ούτε πλάκα ούτε κεραμίδι ,  γιατί που θα ‘ βρησκα ο μαγκούφης τόσα λεφτά να τηνε μονώσω?? Η μπουγιότα με το πάγο μου φτάνει!  Μεγάλη η χάρη Σου!

(Η φωτο του εξώφυλλου δεν έχει σχέση με το Λιμενικό Ταμείο).

                          Ο Φαστίδιος
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο