Η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς make up στο instagram

Στο παρελθόν έχει δείξει πολλές φορές την ανασφάλεια της να παρουσιαστεί χωρίς καθόλου φκιασίδωμα. Όταν μπόρεσε να ελέγξει αυτή την ανασφάλεια λίγο περισσότερο, τότε ήταν που ένιωσε και πιο έτοιμη να σατιρίσει τον ίδιο της τον εαυτό. Αν σκεφτεί κανείς πως τοποθετούνταν δημόσια παλιότερα για τον εαυτό της, η Κατερίνα Καινούργιου έχει διανύσει μια μεγάλη εσωτερική απόσταση.

Τόσο μεγάλη που φτάνει σήμερα, χθες για την ακρίβεια, στο σημείο να αναρτήσει φωτογραφία στο Instagram όπου απεικονίζεται χωρίς make up. Κι όχι μόνο. Δεν μπαίνει και στη διαδικασία να την επεξεργαστεί με φίλτρα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της την ανάρτησε όπως την έβγαλε με το κινητό της.

Είναι κάτι σαν trend στο Instagram εσχάτως οι διάσημες να αναρτούν make up free και αφιλτράριστες φωτογραφίες τους. Είναι μεγάλο και το feedback που παίρνουν στα σχόλια και τα προσωπικά μηνύματα από τέτοιες αναρτήσεις. Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου μας έδειξε μια φωτογραφία της από το μέρος όπου κάνει διακοπές κι εκεί ποζάρει με το μαγιό κοιτώντας κάπου στο βάθος, ενώ πίσω της ο ήλιος ετοιμάζεται να δύσει.

Στο σχόλιο της έγραψε: «Πρώτη φορά …χωρίς make up…χωρίς φίλτρα…μόνο με αλάτι στα μαλλιά κ ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα … #helloaugust».

SOURCEhttps://www.eleftherostypos.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο