Τη Δευτέρα η παραλαβή της Β’ φάσης του έργου του Γηροκομείου! Ταραταζούμ θα έχουμε??

Και ενώ για τη Α’ φάση του έργου του Δημοτικού Γηροκομείου έχει ήδη εκδοθεί πόρισμα από τον πρόσφατο έλεγχο των Επιθεωρητών κατά της Διαφθοράς και παραπέμπονται για τα περαιτέρω στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και τα περισσότερα από τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του Γηροκομείου , τη Δευτέρα 5 Αυγούστου ο αντιδήμαρχος και μεγάλων έργων κ. Διονύσης Λυκούδης καλεί τα μέλη της επιτροπής παραλαβής να προσέλθουν για την προσωρινή – οριστική παραλαβή του έργου.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει έλεγχος και για τη Β φάση του έργου και αναμένεται το πόρισμα των επιθεωρητών, αν δεν έχει εκδοθεί κιόλας.

Τι θα παραλάβει η επιτροπή και που θα το παραδώσει είναι ένα θέμα. Ποιος θα βάλει υπογραφή ότι όλα έγιναν καλώς όταν ο έλεγχος είναι σε εξέλιξη??? Και εν τέλει παρά τις παραλαβές το Γηροκομείο δεν λειτουργεί και οι γέροντες βρίσκονται στον ξενώνα της Μονής του Αγίου Ανδρέα.

Το πότε θα λειτουργήσει το Γηροκομείο είναι το μεγάλο ζήτημα. Πάντως η απερχόμενη διοίκηση είχε εξαγγείλει τη λειτουργία του Γηροκομείου…. άπειρες φορές .

Επίσης, παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του εξοπλισμού του Ιδρύματος. Πως θα λειτουργήσει χωρίς ξενοδοχειακό εξοπλισμό αφού ακόμα δεν εχει γίνει  διαγωνισμός και πως να γίνει όταν και η Β φάση είναι υπό έλεγχο? Εξ αιτίας αυτών ακούγεται ότι ο εξοπλισμός θα εξασφαλιστεί  με δωρεά Κεφαλονίτη μεγαλοξενοδόχου.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τελικά δεν θα το εγκαινιάσει ο κ. Παρίσης παρ’ ότι η δημοπρασία της Α΄φάσης έχει γίνει ….εδώ και 10 χρόνια.

Να σημειώσουμε και κάτι σημαντικό ! Δεν έχει γίνει γνωστό ποια Φιλαρμονική θα παιανίζει κατά την ώρα της παράδοσης – παραλαβής τη Δευτέρα …  Για το κέρασμα δε, ακούεται ότι  θα είναι παγωτίνια, για την κρυάδα της απώλειας της εξουσίας.

Ο Σχολιαστής

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο