Γκάφα ολκής : Παραλήρημα Διονύση Λυκούδη σε βάρος του kefaloniapress για παραλείψεις της Περιφέρειας!!

Ολόκληρο σενάριο συνωμοσίας  δημιούργησε στο μυαλό του ο αντιδήμαρχος των πέντε αντιδημαρχιών (εως τις 31/08) Διονύσης Λκούδης και μας πέρασε γενιές 14 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  επειδή χρησιμοποιήσαμε τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΔΣ του δήμου Αργοστολίου έτσι όπως είναι αναρτημένα στο επίσημο site της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μέχρι και σήμερα . (Δες εδω κλικ)

Τα στοιχεία των ψήφων που παραθέσαμε αφορούσαν και τα 27 μέλη του ΔΣ και όχι μόνο τον κ. Λυκούδη. Αρα που είναι η κακιά μας προθεσή να υποβαθμίσουμε τη προσωπικότητά και το κύρος του ?

Εξάλλου τα ίδια στοιχεία είχε  και το ekefalonia αλλά κατέβηκαν πριν λίγη ώρα όταν διαπιστώθηκε η γκάφα ολκής του κ. Λυκούδη και ξανα ανέβηκαν διορθωμένα.

Αντί λοιπόν ο κ. Λυκούδης να οργιστεί με τον φίλο του τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο που δεν έχει ανανεώσει τα στοιχεία των εκλογών σύμφωνα με το πρακτικό του Πρωτοδικείου,  επιτίθεται άνανδρα ,  με εμετική εμπάθεια στο kefaloniapress, με απαράδεκτους (αλλά πολύ γνωστούς από 10ετίας) χαρακτηρισμούς και ύβρεις..

Κύριε Λυκούδη,

Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα!  Στην κρίση της μέσης ηλικίας που περνάτε σας ήρθε σφοντύλι η απώλεια των πέντε αντιδημαρχιών συν όλα τα άλλα .  Δεν καταπίνονται εύκολα όλα εφκιά,  όταν μάλιστα κάποιος έχει πιστέψει ότι είναι ο ομφαλός της Κεφαλονιάς .

 Κύριε Λυκούδη,

Δεν περιμένουμε συγνώμη για αυτόν τον οχετό που εξαπολύσατε για άλλη μια φορά σε βάρος του kefaloniapress ανέντιμα και άδικα.  Δεν θέλουμε τη συγνώμη σας.. δεν μας αφορά..

Όμως,

Τον Πρώτο πολιτικό, δεν τον κάνουν τα νούμερα. Τον κάνουν οι πράξεις τους.  Ο  Πρώτος , ο ηγέτης της ομάδας δεν φροντίζει μόνο τον εαυτό του και τη δική του φήμη . Φροντίζει και αυτή των συνεργατών του.  Καλιόρα.

Ο Πρώτος φροντίζει ώστε οι πράξεις του, οι αποφάσεις του, οι επιλογές του να μην ωφελούν μόνο τη δική του πολιτική καριέρα αλλά και των συντρόφων του, της ομάδας του, της παράταξής του.

Ο Πρώτος, ο ηγέτης , δεν ρίχνει στα πυρά όλους τους συντρόφους του στο ΔΣ που τον εμπιστεύτηκαν, που ψήφιζαν εισηγήσεις του και κατέληξαν σε παραπομπές σε εισαγγελείς και πειθαρχικά για τα περαιτέρω.

Ο Πρώτος , ο ηγέτης  της Κεφαλονιάς , ο των μεγάλων έργων , θα είχε το θάρρος να παραδεχτεί  την προχειρότητα των έργων που βρήκε έτοιμα , και τα εκτέλεσε. Κυριολεκτικά τα «εκτέλεσε».   θα είχε το θάρρος – αφού το ξέρει- να πει την αλήθεια και να δεχτεί τις ευθύνες του ότι το έργο στο Μαϊστράτο θέλει κομπρεσέρ και ξήλωμα.

Τον Πρώτο, τον ηγέτη, δεν τον κάνουν οι  σταυροί.. Τον κάνει η παιδεία του, η κουλτούρα του, το ήθος, η αξιοπρέπειά του, ο αυτοσεβασμός και ο σεβασμός στον άλλον  κυρίως στον αντίπαλο.

Κύριε Λυκούδη σας καταλαβαίνουμε…

Ζαλιστήκατε από τη μπόχα των βόθρων του Αργοστολίου που πνίγει κατοίκους και επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι. Την μπόχα που δεν βγαίνει από κανένα site αλλά από τους βόθρους που δέκα χρόνια συντηρεί η δημοτική σας Αρχή. Και με αυτή τη μπόχα τελείωνει και η θητεία της…

Αλήθεια, πόσο μικρός ,  πόσο λίγος, πόσο αξιοθρήνητος μπορεί να καταντήσει ένας άνθρωπος???

Η συντακτική ομάδα του Kefaloniapress

 

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο