ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΜΗΣ: Σφήνωσε το ποδαράκι ανηλικου στις σάπιες σχάρες του λιμανιού

Σύμφωνα με καταγγελία περιπατητή χθες το βράδυ στο λιμάνι της Σάμης ένα μικρό ανήλικο κοριτσάκι καθώς περπατούσε αμέριμνο με τους γονείς σφήνωσε το ποδαράκι του στις σάπιες σχάρες του λιμανιού.  Θα ρωτήσετε?  Στραβοί ήτανε οι γονείς?  Περίπου θα σας απαντήσουμε καθώς δεν υπάρχει φωτισμός στο σημείο.

Πόσες καταγγελίες πια να κάνουμε για την κατάσταση στο λιμάνι της Σάμης? Για τις σάπιες σχάρες που όλο αλλάζουν και όλο οι ίδιες είναι?  Για τα έργα του λιμένος που πληρώνονται και ξαναπληρώνονται και τα χάλια παραμένουν?

Ας ελπίσουμε ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και ο αντιπρόσωπος σε αυτό του Δήμου Σάμης να καταλάβουν το μέγεθος του προβλήματος και να αλλάξουν πορεία ολοταχώς.

SHARE

2 Σχόλια

  1. Δύστυχος για το στολίδι της Κεφαλονιάς την Σαμη με τα πιο πολλά και αξιόλογα αξιοθέατα του νησιού δεν ενδιαφέρονται οι
    Ίδιοι οι Σαμηκοι γιατί να εδιαφερτουν άλλοι .

  2. […] Πριν λίγες μέρες δημοσιευτηκε καταγγελία για ατύχημα στο λιμάνι της Σάμης. Το ποδαράκι ενός μικρού κοριτσιού σφήνωσε στις σχάρες του λιμανιού της Σάμης καθώς εκανε περίπτατο με τους γονείς της.  (Διάβασε εδω). […]

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο