Χθες αργά το βράδυ σας ενημερώσαμε για συμβάν που εντόπισαν στα ανοικτά του Πόρου οι Kefalonites Karabolatres. ωΔιάβασε εδω κλικ
Πριν από λίγο εκδόθηκε σχετικό δελτίο τύπου απο το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ σχετικό με το συμβάν το οποίο και επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας:
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πόρου Κεφαλληνίας, για εισροή υδάτων στο φουσκωτό σκάφος “ΚΟΖΑ” Τ.Π. 367, με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 8ν.μ. ανατολικά του Πόρου Κεφαλληνίας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πέντε (05) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. το Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ” Ν.Π. 12207, καθώς και ιδιωτικά σκάφη εντοπίζοντας το “ΚΟΖΑ” ημιβυθισμένο. Οι δύο (02) επιβαίνοντές του περισυνελέγησαν από το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΗΣ” Ν.Α. 583 και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον Πόρο Κεφαλληνίας, ενώ το εν λόγω σκάφος πρόκειται να ρυμουλκηθεί από το Α/Κ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ” Ν.Ζ. 62, στον λιμένα Ζακύνθου.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο