Κέρδισε την εδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Σωτήρης Κουρης!

Σωτήρης Κουρής

Με αυτή την θετική έκβαση της ένστασης του Σωτήρη Κουρη, ο συνδυασμός της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα εχει πλέον δυο (2) περιφερειακούς Συμβούλους και όχι εναν. Τον Σταύρο Τραυλό και τον Σωτήρη Κουρή. Η έδρα της Χρυσής Αυγής (που πήρε ο Σωτήρης Κουρής) πήγε στη Ζάκυνθο. O αριθμός των εδρών της κας Κράτσα παραμένει ο ίδιος απλός έγινε “μετατόπιση” περιοχής.

Η ανακοίνωση της απόφασης από τον ίδιο τον Σωτήρη Κουρή στο facebook του:

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Μεγάλο το βάρος της ευθύνης !

Σήμερα μετά την θετική απόφαση (200/2019)του Διοικητική Εφετείου Ιωαννίνων που δικαιώνει την ένσταση μου και με ανακυρήσσει ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ, η ευθύνη είναι μεγάλη .
Δικαιώνεται η προσπάθεια μου και μεγαλώνει η ευθύνη για την υλοποίηση των στόχων και δεσμεύσεων μου .
Θέλω να ευχαριστήσω ολους όσους με στήριζαν σε αυτή την δύσκολη μεταβατική περίοδο , τους αγαπητούς μου συνηποψηφιους του συνδυασμού μου σε όλα τα νησιά της Περιφερειας μας και την Περιφερειάρχη μας κ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ για την υπομονή και συμπαράσταση της !
Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους φίλους για την συμπαράσταση τους και να τους πω ότι ο αγώνας ξεκινάει , ψηλά το κεφάλι , μας περιμένει πολύ δουλειά από δω και πέρα γιατί πρέπει να αποδώσουμε έργο στους πολίτες μας !
Οι Δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες είναι νωπές και πρέπει να τις υλοποιήσουμε αποτελεσματικά και ουσιαστικά .
Αργοστόλι 13/8/2019
Σωτήρης Κουρής

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο