Ένα υπέροχο γεύμα για εκλεκτους φίλους,  πρόσφεραν χθες ανήμερα του Αγίου το ζεύγος Παύλου και Αννέτ Παπαδάτου στο κτήμα τους στον Αγιο Κωνσταντίνο.

Με θέα το Αργοστόλι περισσότεροι από 30 φίλοι απόλαυσαν το πλουσιοπάροχο γεύμα συνοδευόμενο από τσου κανταδόρους του Ποέτα (Γεράσιμου Γαλιατσάτου).

Τιμώμενο πρόσωπο η αγαπημένη φίλη της οικογένειας , γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου η οποία τα τελευταία χρόνια γιορτάζει τα γενέθλιά της στην Κεφαλονιά, έτσι και εφέτος.

Aννέτ Γκίλας Παπαδάτου – Ειρήνη Νικολοπούλου – Παύλος Παπαδάτος

Στους υψηλούς καλεσμένους ο κ.  Σταύρος Δήμας  πρώην   υπουργός, πρώην επίτροπος ενέργειας στην ΕΕ, αντιπρόεδρος ΝΔ με την υπέροχη σύζυγό του Μαίρη , συγγραφέα παραμυθιών !!

 Είδαμε τον δικηγόρο των Αθηνών Φώτη  Κρεμμύδα  , τον Ανδρέα Κουρή με την γοητευτική σύζυγό του, την οικογένεια Βουτσινά, τον κ. Τρίκαρδο, τον Αλέξανδρο Αντωνάτο με την πανέμορφη συζυγό του, τον καπετάνιο Νίκο Μιχαλιτσάνο μετά της υπέροχης συζύγου του πάντα, το γιατρό Τάκη Μπαζίγο …

 Στις φωτογραφίες θα αναγνωρίσετε και πολλούς από τους Κεφαλονίτες καλεσμένους μεταξύ των οποίων τον πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Κώστα Γρηγορόπουλο , τον Νότη Μαρκάτο , στέλεχο της Eurobank στα κεντρικά , το ζεύγος Αντωνάτου, την Ειρήνη Στεφάτου,

Αναρωτιέστε τι  μπορεί να ετοιμάζει (πολιτικά) ο Παύλος Παπαδάτος? Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να κάτσει ήσυχος ..

Παύλος Παπαδάτος – Νότης Μαρκάτος

προς το παρόν όμως περνάει ωραία με τους καλεσμένους του που ο ένας διαδέχεται τον άλλον για ολιγοήμερες διακοπές. Την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξένησε τον Πάνο Καρβούνη, σύμβουλο του Πιέρ Μοσκοβισί.

Πάνος Καρβούνης

Εξάλλου το σπίτι του ήταν και θα είναι πάντα ανοικτό στον κόσμο ανεξάρτητα των πολιτικών του σχεδίων.. Αν (και μεταξύ μας) ενώ απέρριψε προτάσεις για συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη) , πιέζεται να δεχτεί πρόταση μεγάλου Πανεπιστήμιου της Αμερικής για να διδάξει την επόμενη διδακτική σεζόν ως ειδικός καλεσμένος..

Happy birthday Ειρήνη..

απο τσου κανταδόρους…

Αννέτα Γκίλας – Παπαδάτου , Ειρήνη Νικολοπούλου , Παύλος Παπαδάτος Η εορτάζουσα Ειρήνη Νικολοπούλου με τον πρ. υπουργό Σταύρο Δήμα και τον οικοδεσπότη Παύλο Παπαδάτο. Μαζί με τσου κανταδόρους (χοροστατούντος του Μάκη Παγουλάτου ή Φουντωτού) αριστερά ο Ανδρέας Κουρής που τον τσακώσαμε και αυτόν να ψιλοτραγουδάει.. Το ΄χει!

Ο επιχειρηματικός κόσμος παρόν. Το ζεύγος Αντωνάτου και η Ειρήνη Στεφάτου

Μια υπέροχη ημέρα με υπέροχους και ενδιαφέροντες ανθρώπους!

Και του χρόνου με Υγεία και πάντα απο χαρά τα ανταμώματα στου Παύλου!

Περισσότερες φωτο

 

 

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο