Με τον δικό τους πανηγυρικό τρόπο εγκαινίασαν χθες οι 30 ερασιτέχνες καλλιτέχνες της Κεφαλονιάς την 8η Ανοικτή Καλλιτεχνική Τριλογία . Η έκθεση έχει ιστορία 14 χρόνων και πολύ μέλλον !

Στα λαμπρά εγκαίνια παραβρέθηκαν ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, η Περιφερειαρχης Ρόδη Κράτσα, ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Κουρής, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι απερχόμενοι και εισερχόμενοι αλλά και δεκάδες φιλότεχνοι Αργοστολιώτες.

 Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος (στο κέντρο) μαζί με τους καλλιτέχνες

Η Περιφερειάρχης κα Ρόδη Κράτσα πλαισιωμένη απο τον συμμετέχοντα καλλιτέχνη γιατρό Ευάγγελο Ευαγγελάτο (αριστερά) και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σωτήρη Κουρή.

Η έκθεση θα συνεχίζεται καθημερινά έως τις 24 Αυγούστου, στο ισόγειο του θεάτρου ΚΕΦΑΛΟΣ . Ωρες :10.00 πμ – 13.00 μμ και 20.00 μμ – 23.00 μμ

Οι φωτογραφίες είναι της Φωτεινής Μαραβέγιας που εκτος απο επίσημη φωτογράφος της Εκθεσης , είναι και αυτοί μέλος των “30” και εκθέτει φωτογραφίες της.

30 καλλιτέχνες στα εγκαίνια της 8ης Τριλογίας 2019 – ΦΩΤΟ Βασίλης Λουκάτος

Η έκθεση συνιστάται ανεπιφύλακτα και απο την web persona Κωνσταντίνα Μπορείτε να δείτε / να κατεβάσετε τις 150 φωτογραφίες της Φωτεινής Μαραβέγια από τα εγκαίνια, εδω :

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο