2η ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του Πολιτιστικού Συλλόγου ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ»

2η ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σε ένα ανέλπιστα πολυπληθές ακροατήριο ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ « Η ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» παρουσίασε την Μπάντα της Φιλαρμονικής της με τραγούδια Ελλήνων Συνθετών υπό την διεύθυνση της μαέστρου Αλεξίας Μαρτσέλου και το χορευτικό της τμήμα ΚΑΝΤΡΙΛΛΙΕΣ με χοροδιδάσκαλο τον Γεράσιμο Παντελειό.

Το προγραμμά άνοιξε η Ορχήστρα Νέων Κεφαλονιας με διδάσκαλο τον Σωκράτη Μπένο.
Ήταν μία εξαίσια βραδυα και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εκπληκτική και ανέλπιστη .

Η 2η ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ όπως ανήγγειλε ο προεδρος Σωτήρης Κουρής ήταν αφιερωμένη στο μέλος και μόνιμο χορηγό του συλλόγου αείμνηστο ΠΕΤΡΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ .

Η διπλωματούχος και έμπειρη Κεφαλονιτισσα μαέστρος του συλλόγου κ Αλεξία Μαρτσέλου , παρουσίασε με την μπάντα του συλλόγου που την αποτελούν Κεφαλονίτες νέοι έμπειροι μουσικοί ένα προγραμμά με γνωστές ελληνικές επιτυχίες που ξεσήκωσε το κοινό . Στο τραγούδι η ταλαντούχος Κεφαλονιτισσα Χρυσά Αραβαντινού .

Η δουλειά του διδασκάλου Κεφαλονίτη Σωκράτη Μπένου στην παρουσίαση του μουσικού του φυτωρίου της Ορχηστας Νέων Κεφαλονιάς φάνηκε από την εκπληκτική απόδοση των παιδιών.

Η επαναδραστηριοποίηση του χορευτικού συγκροτήματος Καντρίλλιες μετά 29 χρόνια απουσίας ήταν αξιοθαύμαστη και ενθουσίασε το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση .

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο