Δεν θα σταθώ στο ότι είναι παράνομοι απολύτως οι Κραχτες πουλιών οι οποίοι για όσους δεν ξέρουν, είναι ισχυρά μεγάφωνα, ντουντουκες που μιμούνται φωνές πουλιών ώστε να τα παραπλανούν και να μαζεύονται εκεί που θέλει κάποιος.

Και αυτός ο κάποιος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους κατοίκους των γύρω χωριών που υποφέρουν εδώ και τέσσερα χρόνια.

Αλλά αφού κανείς δεν μιλά καλά κανει.
Που είναι αστυνομία, δασαρχείο, περιφέρεια, δήμος;
Εδώ έχουμε κύριοι του Δασαρχείου παράνομη σύλληψη άγριων ζώων και κύριοι της Αστυνομίας κατάλυση Κοινής Ησυχίας αφού εκπέμπει ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ!!

Ο Νόμος επιβάλλει να δίνεις μια ευκαιρία στο θήραμα σου και όχι να το παραπλανάς ύπουλα και άνανδρα, για αυτό απαγορεύει αυτά τα τερτίπια : Περνάει το σμήνος στο πέλαγος, ακούει τη φωνή του είδους του και στρίβει προς την στεριά, στο χαμό του..

Αυτό που είναι τραγικό και παρανομοτατο, ας το αφήσουμε, που λέει ο λόγος…
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν μπορείς να κάτσεις έξω το βράδυ !!!
Καλοκαιράκι, θέλεις να κάτσεις λίγο έξω, στην αυλή σου, στη βεράντα σου, στην μάντρα σου, να πάρεις λίγο αέρα, να ηρεμήσεις, ε δεν μπορείς!
Γιατί πρέπει να ανεχτεί τις τεχνητές φωνές πουλιών και τα κακαρισματα και τερετιαματα του Κραχτη!

Ο παράνομος αυτός αφήνεται, εκτός από τους αρμόδιους που αδιαφορούν και από εμάς τους ίδιους, που δεν κάνουμε τίποτα, να μας κάνει κουμάντο, στον “αέρα” μας, στη νύχτα μας!

Δεν μπορούμε να απολαύσουμε την ηρεμία της νύχτας, το σκοτάδι έχει τον ήχο του Κραχτη, πρέπει να τρυπώνουμε μέσα να μην ακούμε το κρα κρα, κρι κρι κρο.
Γιατί; Είμαστε υποχρεωμένοι;
Μπορεί κάποιος (;) (αλήθεια έχει ελεγχθεί ποτέ;) να ενοχλεί, όλη νύχτα, 4 χωριά?;
Μην τον αφήσετε!
Μην το ανέχεστε!
Ξυπνάτε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο