Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Ο Πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας και μας αφορά όλους . Γι’ αυτό η τόσο σημαντική προσπάθεια των συμπατριωτών μας εικαστικών , που αρκετά χρόνια τώρα δίνουν τον όμορφο αγώνα τους από το δικό τους μετερίζι του πολιτισμού μας , είναι αξιαγάπητο και πρέπει να την αγκαλιάσουμε όλοι μας .

Για τον λόγο αυτό η Χορωδία Αργοστολίου με συνοδεία μουσικών οργάνων από την Μαντολινάτα της και τον μαέστρο της Σπύρο Θεοτοκάτο , θέλει να χαρεί με τους φίλους συμπατριώτες καλλιτέχνες εικαστικούς το κλείσιμο πετυχημένης της φετεινής τους έκθεσης .

Γι’ αυτό αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00μμ , θα τραγουδήσει Κεφαλονίτικα κι άλλα γνωστά τραγούδια, στον χώρο της έκθεσης , στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου Ο ΚΕΦΑΛΟΣ .

Ελάτε λοιπόν φίλοι μας να χαρείτε μαζί μας το κλείσιμο της έκθεσης και παράλληλα να τραγουδήσετε μαζί μας στην τελευταία φετεινή καλοκαιρινή μας εμφάνιση .

===

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ 8Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 9μμ στην αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος, στο ισόγειο του θεάτρου Κέφαλος του Αργοστολίου.

Οι ιδρυτές της Ανοικτής Καλλιτεχνικής Τριλογίας Κεφαλονιάς, Ευάγγελος Ευαγγελάτος, Τζόγια Καππάτου και Σοφία Αράβου–Παπαδάτου, όπως και οι 30 συμμετέχοντες καλλιτέχνες-χειροτέχνες, ευχαριστούν όσους επισκέφθηκαν την έκθεση και προσκαλούν εκ νέου στο πανηγυρικό της κλείσιμο!

«Η παράσταση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ στο χώρο της έκθεσής μας, δίνει τον γιορταστικό τόνο. Είναι τιμή και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό».

8η Ανοικτή Καλλιτεχνική Τριλογία ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο