Προς ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ : Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια (που λέει η παροιμία)..

Κακός σύμβουλος τελικά ο πανικός! Μεχρι και κινέζικες παροιμίες μπερδεύει.. Η υπόθεση “ραμπα λιμανιού Πόρου”, κατέληξε σε μαύρη κωμωδία!  Κάτι απο την..παροιμία “πιαστήκανε με τη γίδα στη πλάτη”..

Σου λέει ο «ανώνυμος» που έστειλε το gmail στα τοπικά ΜΜΕ με αποστολέα ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ αλλά άνευ υπογραφής, ράμπα η μια,  ράμπα και η άλλη θα τσου μπουρδουκλώσω…  Τοσο σέβεται τους πολίτες, τους δημότες, τους κατοίκους του Πόρου αλλά και τα ίδια τα στελέχη του Λιμενικού Ταμείου.

Λοιπόν οι φωτογραφίες που στάλθηκαν το πρωι στα τοπικά ΜΜΕ (δες εδω) καταγγέλοντας τον κίτρινο τύπο , ήταν από το facebook του κ. Γιάννη Πετράτου, αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου και Ποριώτη κατοίκου, ο οποίος στις 13 Απριλίου ενημέρωσε τους συγχωριανούς του ότι ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης της ράμπας που δένουν τα ημερόπλοια, τα τουριστικά σκάφη δηλαδή, που κάνουν την διαδρομή ανάμεσα στα νησιά ή τα λιμάνια μας με τουρίστες.

Άλλο λοιπόν η ράμπα του μόλου του λιμανιού του Πόρου και άλλο η ράμπα του λιμανιού του πόρου που δένουν τα ημερόπλοια.

Το έργο της ράμπας των ημεροπλοίων ολοκληρώθηκε στις 13 Απριλίου 2019 , ενώ το έργο της ράμπας του μόλου δόθηκε με απευθείας ανάθεση στις 15 Απριλίου 2019.

Δείτε τι εγραψε ο κ. Πετράτος στις 13 Απριλίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

√  Και τα σχετικά έγγραφα του Λιμενικού Ταμείου για το έργο της ράμπας των ημερόπλοιων

Πρόντο?? Ακούει κανείς?? Βλέπει κανείς τι γένεται??

Αλλο η ραμπα του μόλου του λιμανιού …

Ράμπα μόλου Πόρου 20 Αυγούστου 2019

Και άλλο η ράμπα για τα ημερόπλοια στο λιμάνι του Πόρου

 

Ποριώτες του Μόλου

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο