Με λαμπρότητα και κατάνυξη οι Ζακυνθινοί γιορτάζουν τον Πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο

Με λαμπρότητα και κατάνυξη οι Ζακυνθινοί γιορτάζουν τον Πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο. Πλήθος πιστών συρρέει στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσει τον Άγιο της Συγνώμης

Στις 7 το απόγευμα έγινε η επίσημη κάθοδος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου από την Ιερά Μονή στον Ιερό Ναό και αμέσως μετά η Δοξολογία με Περιφορά του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου μέσα στον Ναό. Στη συνέχεια, τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός.

Οι μεταδόσεις από το ΙΟΝΙΑΝ

Αύριο στις 8 το πρωί θα μεταδοθεί ζωντανά η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία (με τη συμμετοχή τετράφωνης χορωδίας) και στις 8 απόγευμα της ίδιας μέρας, η επιστροφή της λιτανείας του Σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου στον Ιερό Ναό και τα πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό.

O τηλεοπτικός σταθμός Ionian, θα προσφέρει στον Ελληνισμό της διασποράς, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους απανταχού Επτανήσιους και κυρίως Ζακυνθινούς, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αυτές τις εικόνες κατάνυξης.

Και φέτος η μετάδοση θα γίνει και διαδικτυακά μέσω του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ στο youtube: ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL και μέσω της σελίδας του ΙΟΝΙΑΝ στο Facebook: Ionian Channel, αλλά μέσω WEB TV: www.ioniantv.gr.

Πηγη: https://www.imerazante.gr

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο