Το συμβαίνει στην Περιφέρεια? Γιατί εξαφανίστηκε ο Σωτήρης Κουρής??

Σωτήρης Κουρής

Η απουσία του εως χθες πανταχού παρών Περιφερειακού Συμβούλου Σωτήρη Κουρή απο τη τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αντιπεριφέρειας μας έβαλε σε “πονηρές” σκέψεις καθως πολλά ακουγονται στη Κέρκυρα αλλά και στην Ζάκυνθο?? Τι συμβαίνει με τον Σωτήρη Κουρή? Κινδυνευει να χάσει πάλι την έδρα? Ψάχνοντας το θέμα πέσαμε πάνω σε σχολιασμό του πρ. Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσατου .. με πολύ νόημα..

Γράφει ο κ. Γαλιατσάτος :

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις διεργασίες που πραγματοποιούνται μεταξύ της περιφερειάρχη κ .Κράτσα και των παρατάξεων του κ. Σπύρου και του κ. Αλεξάκη.

σχόλιο 1ο :
η προοπτική προγραμματικής συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων στην οποία στόχευε ο “Κλεισθένης 1” ,μετατράπηκε σε θλιβερό αλισβερίσι χωρίς αρχές για την κατάληψη θώκων εξουσίας με την υποβοήθηση του νόμου Θεοδωρικάκου .

σχόλιο 2ο:
η πρόταση που ,όπως η ίδια η κ. Κράτσα ανακοίνωσε, απηύθυνε στον κ. Σπυρου και στον κ. Αλεξάκη για μετεκλογική συνεργασία αποκαλύπτει χωρίς αμφισβήτηση και τις σκοτεινές διαδρομές των προεκλογικών συνεργασιών που έλαβαν χώρα στις περιφερειακές εκλογές.

σχόλιο 3ο:
όποια κι αν είναι η κατάληξη των “διαπραγματεύσεων” για τις καρέκλες της ΠΙΝ , είναι “ηλίου φαεινότερο” ότι η ΑΝΑΣΑ θα είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί την υπεράσπιση και προώθηση των τοπικών και λαικών συμφερόντων και να συσπειρώσει γύρω της φορείς και κινήματα.

 Και γιατί  λέμε οτι ο σχολιασμός έχει πολύ νόημα? Γιατί άν γίνει εφκιό το δωσε πάρε που αναφέρει ο κ. Γαλιατσάτος, δεν μένει θέση για τον Σωτήρη.. Μήπως για αυτό έχει μουλώσει ή τρυγάει τα αμπέλια του και δεν προκάνει τα events??

Ο Σχολιαστής

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο