Τι συμβαίνει στην Περιφέρεια?? Θα εχουμε επίσημη ενημέρωση ή όχι??

Rodi KRATSA-TSAGAROPOULOU

Τρεις μήνες μετά την αλλαγή στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και δεν έχει ακόμα ορθοποδήσει στον τομέα της ενημέρωσης του κοινού μέσω των τοπικών ΜΜΕ.

Διότι η κυρία Κράτσα μπορεί να ανέλαβε επίσημα τον θώκο της Περιφερειάρχη την 1η Σεπτέμβρη όμως είχαν προηγηθεί τρεις μήνες που θα μπορούσε να τους έχει εκμεταλλευτεί να οργανώσει το γραφείο τύπου της ΠΙΝ.

Στην πραγματικότητα μετά την αναχώρηση του Θόδωρου Γαλιατσάτου, δεν υπάρχει συνεχής και επίσημη ενημέρωση από το γραφείο τύπου της ΠΙΝ.  Αυτό το κενό ανέλαβε να αναπληρώσει αυτοβούλως ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Κουρής.  Είτε από τα social media είτε με εμαιλ ο κ. Κουρής μας ενημερώνει για σοβαρές ψηφοφορίες που γίνονται στα όργανα της Περιφέρειας, για συναντήσεις κλπ.

Πολύ καλά κάνει ο κ. Κουρής και ενημερώνει του followers του αλλά αυτό δεν είναι επίσημη ενημέρωση, ιδιαίτερα αν πρόκειται για για ψηφοφορίες.

Το γραφείο τύπου της ΠΙΝ επί Γαλιατσάτου είχε στελεχωθεί με επαγγελματίες δημοσιογράφους μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος. Η ενημέρωση που είχαμε ήταν άψογη και εξαιρετικά γρήγορη.. Αυτό το σχήμα δεν μπορούσε να συνεχιστεί?

Ας το συντομεύσει η Περιφερειάρχης κυρία Κράτσα. Η συγκρότηση γραφείου τύπου για τη περιφέρειά μας με τα διάσπαρτα νησιά είναι σημαντικό θέμα, εκτός και αν επιθυμεί να έχουν το μονοπωλιο της ενημέρωσης τα ΜΜΕ της Κέρκυρας που βρίσκονται στην έδρα της ΠΙΝ. Και όλοι οι άλλοι να γκουαρντάρουμε από μακριά σα τσου φτωχούς συγγενής.

Ο Σχολιαστής

SHARE

Σχόλιο

  1. Να σας ζητήσουμε συγνώμη για αυτές τις ατέλειες των πρώτων ημερών . Εντός των προσεχών ημερών πιστεύω θα οργανωθούμε προς το καλύτερο .

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο