Τι θα γίνει με το σχολικό δρομολόγιο στα Προκοπάτα?

Δεχτήκαμε στο kefaloniapress παράπονα γονέων μαθητών από τα Προκοπάτα για τη διακοπή του σχολικού δρομολογίου και τη μεταφορά των παιδιών στο Αργοστόλι. Αρμόδια για τα σχολικά δρομολόγια είναι η Περιφέρεια . Ο αρμόδιος υπάλληλος της Περιφέρειας απάντησε στους γονείς ότι θα παραλαμβάνει τα παιδιά το άλλο σχολικό δρομολόγιο Διλινάτων – Φαρακλάτων. Τα παιδιά όμως θα πρέπει να το περιμένουν μέσα στη βροχή και στο κρύο σε κάποιο σημείο του δρόμου που δεν υπάρχει καν στάση.

Δέκα περίπου παιδιά από τα Προκοπάτα θα πρέπει να κάθονται στην ήλιο, στη βροχή, στο κρύο για να πάρουν το άλλο δρομολόγιο??

AITHMA των γονιών είναι να επιλύσει  η Περιφέρεια αυτό το πρόβλημα που προέκυψε εφέτος χωρίς μάλιστα να υπάρξει προηγούμενη ενημέρωση ούτε των σχολείων ούτε των γονιών, και να συνεχιστεί το σχολικό δρομολόγιο των Προκοπάτων.

SHARE

Σχόλιο

  1. […] ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΤΟ ΦΑΝΕΡΌ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΎ ΠΡΟΚΟΠΑΤΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΝ ΤΟΝ. Α/ΔΉΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΣΤΌΛΙΟΥ ΚΟΝ ΣΑΜΟΥΡΗ ΣΠΎΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΒΊΟΥ ΜΆΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗΣ ΤΗΣ Δ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΊΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΈΡΙΜΝΑΣ Π.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΊΑΣ Κον ΚΛΑΟΥΔΑΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΌΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΦΑΡΑΚΛΑΤΩΝ Κον ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΒΑΓΓΈΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΉ ΕΠΊΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΏΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΎ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΤΟΎΣ. ( ΣΣΔιάβασε εδω) […]

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο