Με τούτα και με τα άλλα μας είχε διαφύγει ότι όλη την βδομάδα μια ομάδα ανθρώπων από το Επιμελητήριο βρίσκονταν στην Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας στη ΔΕΘ με τοπικά προϊόντα.

Σήμερα που αναζητήσαμε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή για τα “χρόνια πολλά” στην ονομαστική του εορτή, διαπιστώσαμε ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη τρατάροντας τους χιλιάδες επισκέπτες ριγανάδα και γλυκάκια!!

Τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη πρόεδρε??

Όλη τη βδομάδα οι επισκέπτες της έκθεσης απολαμβάνουν άρωμα και γεύση Κεφαλονιάς !

Κερνάμε κρασιά του Συνεταιρισμού Ρομπολας και του Κτήματος Χαριτατου αφού πρώτα γευτούν ριγαναδα με βαρελίσιο τυρί ή Κεφαλοτύρι από το τυροκομείο  Γαλιατσατου με λάδι από τη Κριτονού και το Γέννημα Γης !

 Για να τους γλυκανουμε κερνάμε μαντολες, κομφετο , μαντολάτο , παστέλι και συκομαιδα από το Εργαστήρι παραγωγής κεφαλονιτικων γλυκισμάτων των Αφων Λιναρδατου , τη Βοσκοπούλα και το Ζαχαροπλαστείο Μαυροειδή !

Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους έχουμε κ γιαουρτάκι Γαλιατσατου με μέλι από τη Νικολέττα Γασπαρινατου Λουράντου  ενώ για τους μικρούς μας φίλους κερνάμε και σουμάδα του Μαυροειδή !

Η ομάδα του Επιμελητηρίου που βρίσκεται στην θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον προέδρο Σταύρο Σπαθή συνοδευόμενος απο την πανέμορφη συζυγό του Βίκυ, είναι : Ανδρέας Παντελιός , αντιπρόεδρος, Διονύσης Μαρούλης, Παναγής Ερτσος, Νίκος Παπαδάτος, Γεράσιμος Κεκάτος μαζί τους είναι και το διοικητικό στέλεχος Νεκτάριος Βαβάσης . Στήριγμα της ομάδας τα πανέμορφα κορίτσια του Επιμελητηρίου Ελένη Λουκέρη και  Δέσποινα Λάσκαρη.

Από το περίπτερο του Επιμελητηρίου πέρασαν πολλοί και διάσημοι. Πέρασε και ο πρ. περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος , η Γιώτα Αποστολάτου, ο πρ. αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης!!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο