Επίσκεψη στο εντυπωσιακό “ΣΜΥΡΝΑ” της Levante Ferries με ξεναγό τον πρόεδρο! Γράφει ο Τάκης Τόκκας

Γιώργος Θεοδόσης - Τάκης Τόκκας κατά την επίσκεψη στο ΣΜΥΡΝΑ. Τους δυο άνδρες συνδέει η αγάπη και τα σχέδιά τους για τον ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Τελικά ήταν απρόσμενα εντυπωσιακή η επισκεψή μας στο μόλο τση Δραπετσώνας όπου προσορμισμένο το πλοίο πρώην “Kopernik” και νυν “Σμύρνα” βρίσκεται σε επισκευή μεγάλης και ουσιώδους κλίμακας .

Στην πραγματικότητα ο Πρόεδρος της Levante Ferries κύριος Γιώργος Θεοδόσης δίκην γλύπτη,μετατρέπει μεταπλάθει ορθότερα με την βοήθεια του Ναυπηγού και των συνεργείων το γιγάντιο πλοίο στο εντυπωσιακό Σμύρνα!

Γιώργος Θεοδόσης – Τάκης Τόκκας κατά την επίσκεψη στο ΣΜΥΡΝΑ. Τους δυο άνδρες συνδέει η αγάπη και τα σχέδιά τους για τον ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Σκαρί γερό , με ελάχιστες επιβαρύνσεις , με αρχικό εργονομικό σχεδιασμό μετατρέπεται σε υπερσύγχρονο απόλυτα ασφαλές πλοίο !

Η πολυτέλεια, η άνεση , η φιλικότητα ,η εξ ορισμού ευγενική συμπεριφορά θα είναι η υπαρκτή πραγματικότητα και σε αυτό το πλοίο της εταιρείας.

Εντυπωσιακό το νέο μεγάλο σαλόνι και η τραπεζαρία self-service, άνετες οι καμπίνες επισκεπτών αλλά και πληρώματος .

Η σάουνα, το Χαμάμ, το laundry,τα shops θα προσφέρουν τις απαραίτητες μικροπολυελειες στους ταξιδιώτες .

Η μεγάλη και εντυπωσιακή γέφυρα αναβαθμισμένη με τα τελευταίου τύπου ηλεκτρονικά όργανα περιμένει και αυτή το αισθητικό touch της Levante Ferries.

Η καθημερινή και ενεργός παρουσία στα του πλοίου ,του Προέδρου της εταιρείας κυρίου Γιώργου Θεοδόση Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική όπως αντιληφθήκαμε .

Τεράζα και Γιώργος Θεοδόσης

Την ημέρα της επίσκεψης ήταν εκεί επίσης η ραφινάτη Αντιπρόεδρος της εταιρείας κυρία Τερέζα Θεοδόση που με την διακριτική παρουσία της έβαζε την απαραίτητη λεπτομέρεια όπου χρειαζόταν.

Ο πολύτιμος και ακάματος συνεργάτης τους κύριος Θοδωρής Μπέλεσης επίσης εκεί όπως και αλλά επιτελικά στελέχη του ομίλου .

Θοδωρής Μπέλεσης (αριστερα) – Συμβουλος Επικοινωνίας της Levante Ferries και Δημήτρης Ποταμίτης Μηχανικός

Σύντομα το Σμύρνα θα μας εντυπωσιάσει ευχάριστα μια και θα εγκαινιάσει την ιστορική θαλάσσια γραμμή Σμύρνη-Θεσσαλονίκη !

Ας είναι καλοτάξιδο !

Τάκης Τόκκας

Φωτογραφίες από την επίσκεψη

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο