Οι αγορές στο Λιμενικό ταμείο συνεχίζονται!! Μεχρι και δερμάτινο σάκο ταξιδιού αγόρασε ο απερχόμενος πρόεδρος!!

Σε αναμονή εγκυκλίων από το Υπ. Εσωτερικών και Ναυτιλίας , το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου παραμένει ως έχει με πρόεδρο τον κ. Αλέξανδρο Μοσχονά .

Μαθαίνουμε ότι πηγαίνει συχνά στο γραφείο και ο δημοτικός σύμβουλος (δικηγόρος στο επάγγελμα) κ. Μιχάλης Μοσχονάς ο οποίος θα αναλάβει το Λιμενικό Ταμείο όταν βγει η περίφημη εγκύκλιος! Μοσχονάς ο πρώην,  Μοσχονάς και ο επόμενος και από το ίδιο χωριό. Μάλλον εκεί σταματάνε και οι συμπτώσεις.

Από τις εκλογές και μέχρι σήμερα στο Λιμενικό Ταμείο επικρατεί φρενίτιδα πληρωμών! Τα είπαμε, τα ξανα είπαμε…και δυστυχώς τα ξανα ματα λεμε…

Οι τελευταίες αγορές 3.949 ευρώ , με την υπογραφή του προέδρου είναι για πολλά γέλια!! Μεταξύ άλλων ο κ. Μοσχονάς ο απερχόμενος, στις 09 Σεπτεμβρίου και αφού ο δήμος είχε παραδοθεί στον Θεόφιλο Μιχαλάτο , αγόρασε μεταξύ άλλων

  • 10 κιβώτια χαρτί Α’ ποιότητας (όχι παίζουμε)
    και έναν δερμάτινο ταξιδιωτικό σάκο!!!ω(όχι παίζουμε)

Τόσο μεγάλη ποσότητα χαρτιού αμφίβολο είναι αν αγοράζει ούτε ο δήμος!!

Ο δε δερμάτινος σάκος ταξιδιού είναι το κερασάκι στη τούρτα των αγορών της θητείας του απερχόμενου!  Τι τονε θέλει τον δερμάτινο σάκο ταξιδιών τώρα που αποχωρεί?

Λέτε να τον γεμίσει με τα υπάρχοντά του όταν θα φύγει ή θα τον παραδώσει στον Μοσχονά τον νεώτερο , για να εποπτεύει με στυλ τα έργα στα λιμάνια ε στυλ??

Αυτή την παράδοση / παραλαβή του σάκου δεν θα τηνε χάσω με τίποτε!

Σημ. Ο σάκος της φωτο είναι αρχείου δεν έχει σχέσει με το θέμα.

                                                   Ο Αγνωστος Ταξιδιώτης
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο