Συλλυπητήρια φορέων για την απώλεια της Σπυριδούλας Στανίτσα (συνεχής ανανέωση)

                      Συλλυπητήρια  επιστολή

Ο  Σύλλογος  Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς  & Ιθάκης   σε έκτακτη συνεδρίαση του ,   εκφράζει  την απερίγραπτη θλίψη  του , για τον αναπάντεχο χαμό της συναδέλφου Σπυριδούλας Στανίτσα εργαζόμενης στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς και στο Παιδικό Σταθμό Σάμης     .   Με περίσσειο  ζήλο  πρόσφερε τις υπηρεσίες της πάντα  αγόγγυστα και με προθυμία  . Σίγουρα  όσοι την γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί της έχουμε πάρα πολλά να θυμηθούμε.

Εκφράζουμε τα  ειλικρινή μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια της  και τους ευχόμαστε  καλή δύναμη και κουράγιο

        Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     Σταματούλα   Τσιμάρα                      Ιωάννης  Μικελάτος

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      Σταματούλα   Τσιμάρα                  Ιωάννης  Μικελάτος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δήμου Κεφαλλονιάς εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου και πρώην εργαζόμενης του Οργανισμού μας Σπυριδούλας Στανίτσα.
Η Σπυριδούλα με πολύ μεγάλη αφοσίωση προσέφερε τις υπηρεσίες της στη μονάδα «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και στον Παιδικό Σταθμό Σάμης επιδεικνύοντας αφοσίωση στο καθήκον της, αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά και τους ωφελούμενους του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Δημοτικής Ενότητας Σάμης .
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

=====

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο κι όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου Σάμης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο πρόωρο χαμό της συναδέλφου κι εργαζομένης του δήμου μας Σπυριδούλας Στανίτσα.

Η Σπυριδούλα ήταν αφοσιωμένη στο έργο της και με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά. Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην εργασία της και στην τοπική μας κοινωνία.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο