ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: Oι δράσεις 13-15 Σεπτεμβρίου

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η 7Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2019»

Με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς 2019-2020 όπως έχει καθιερώσει ο σύλλογος μας, πραγματοποίησε την 7η Ημερίδα Κολύμβησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2019» , ώστε να δώσει κίνητρο στους ήδη υπάρχοντες αθλητές να συνεχίσουν τα αθλήματα του νερού την χειμερινή περίοδο, στους μη χρήστες να ωθήσουν τα παιδιά τους σ αυτό, αφού πλέον οι θερμοκρασίες του νερού είναι κατάλληλες για προπονήσεις, να βραβεύσει τους αθλητές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα και διακρίθηκαν και να ενθαρρύνει τους μικρούς του αθλητές που φέτος ξεκίνησαν.

Η συμμετοχή των αθλητών όλων των ηλικιών ήταν μεγάλη, η διοργάνωση άριστη, το επίπεδο των επιδόσεων και η εξέλιξη των αθλητών ικανοποιητική, η στήριξη των γονιών πραγματική, αποτέλεσμα η διοργάνωση να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία , μ’ ένα κολυμβητήριο γεμάτο ζωή, που ελπίζουμε να παραμείνει έτσι και την χειμερινή περίοδο.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον προπονητή μας Μυρίλλο Ανδρέα για τον ζήλο που δείχνει, την στήριξη και την καθοδήγηση που προσφέρει στους αθλητές μας, τους αθλητές μας που φέρουν τόσο θετικά αποτελέσματα αλλά και τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τα παιδιά τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔΗΚΕ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου για την πολύτιμη βοήθεια τους ώστε να βρίσκονται όλα στην εντέλεια στον αθλητικό χώρο αλλά και όλους τους φετινούς χορηγούς μας ΒΙΚΕΝΤΙΟ ΔΑΜΟΔΟ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΡΑΣΙΑΣ ,ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ MERCURY, BAR INSIDE & ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΛΑΤΟΣ, για την στήριξη τους, καθώς και τους δύο χορηγούς που για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούν τις μετακινήσεις των αθλητών μας δωρεάν την IONIAN SEA FERIES κα το ΙΟΝΙΟΠΕΛΑΓΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΚΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΙΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ

======

ΔΡΑΣΕΙΣ 13-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το τριήμερο 13-15/9/2019 ο Όμιλος μας με βασικό στόχο την Άθληση.

Το τριήμερο ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου με αγώνες κολύμβησης για αρχάρια και επίλεκτα παιδιά ηλικίας από 3ετών έως 11ετών και την βράβευση των αγωνιστικών-προαγωνιστικών τμημάτων μας για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.

Την επόμενη μέρα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ώρα πρωινή, πραγματοποιήθηκε ξηρά προπόνηση στο αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Καλαιτζογλίδη Ιωάννη και τον Τεχνικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Ξιάρχο.

Στη συνέχεια, το απόγευμα στη συνεδριακή αίθουσα του Apollonion Asterias Resort & Spa στο ΞΙ σε Επιμορφωτική Ημερίδα για την Άθληση παρουσίασαν επιστημονικές ομιλίες οι Νεκτάριος Σταύρου Επίκουρος Καθηγητής Ψυχολογίας, Γιώργος Μαρίνος Διευθυντής Γενικής Ιατρικής Λαϊκό Νοσοκομείο και Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΟΕ & ΚΟΕ, Ειρήνη Αμουργη Διατροφολόγος-Κλινική Διαιτολόγος, Αλέξανδρος Ξιάρχος Τεχνικός Σύμβουλος ΚΟΕ & Ιωάννης Καλαιτζογλιδης Ομοσπονδιακός Προπονητής Τεχνικής Κολύμβησης, όπου με ενδιαφέρον παρακολούθησαν γονείς και αθλητές όλων των ηλικιών.

Δεν έλλειψε βέβαια και η διασκέδαση όπου το βράδυ της ίδιας μέρας στη πλατεία του Ληξουρίου έγινε εορτασμός για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος από την Προαγωνιστική Κατηγορία και τις νίκες του Αγωνιστικού Τμήματος.

Φυσικά οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον Αθέρα, αφού βρισκόμαστε σε νησί και δεν θα μπορούσε να λείπει μια αθλητική δραστηριότητα σε θάλασσα, όπου ο ανέλαβε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Καλαιτζογλίδης παλαίμαχους και εν ενεργεία αθλητές, ολοκληρώνοντας τις δράσεις για την Άθληση με τον πιο όμορφο και ευχάριστο τρόπο για μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε τους Αλέξανδρο Ξιάρχο και Ιωάννη Καλαιτζογλίδη για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις μας, αλλά και τους γονείς που στήριξαν αυτές, συμμετείχαν ενεργά και βοήθησαν στην επιτυχής ολοκλήρωση τους.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Apollonion Asterias Resort & Spa στο ΞΙ για την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας, παρότι βρισκόταν ακόμη σε καλοκαιρινή σεζόν.

Εκ του ΔΣ

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο