Στις 12 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να καταπλεύσει στο Αργοστόλι το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit με το οποίο θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για την κρουαζιέρα στο νησί μας η οποία κινήθηκε σε θετικό πρόσημο.

Για το 2020 και με βάση τα έως τώρα δεδομένα αναμένουμε μία χρονιά ρεκόρ με πολύ μεγάλο αριθμό αφίξεων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο και σας το παρουσιάζουμε αποκλειστικά θα προσεγγίσουν το Αργοστόλι 187 κρουαζιερόπλοια ένα πραγματικά απίστευτο νούμερο για τα δεδομένα του νησιού μας.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για το 2019 ήταν προγραμματισμένες 117 αφίξεις επομένως για την επόμενη χρονιά έχουμε μία αύξηση της τάξεως του 59%….!!!

Η πρώτη άφιξη είναι προγραμματισμένη για τις 2 Απριλίου από το κρουαζιερόπλοιο Costa Victoria και η τελευταία στις 18 Νοεμβρίου από το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό λόγω του μεγάλου αριθμού αφίξεων θα υπάρχουν αρκετές ημέρες που στο λιμάνι του Αργοστολίου θα έχουμε ταυτόχρονα 3 έως 4 κρουαζιερόπλοια.

Η εταιρεία με τις περισσότερες προσεγγίσεις θα είναι η Msc Cuieses που στο νησί μας εκπροσωπείται από τον κ.Γιάννη Βασιλάτο καθώς αναμένουμε συνολικά 52 αφίξεις (28 από το κρουαζιερόπλοιο Msc Opera και 24 από το κρουαζιερόπλοιο Msc Lirica).

Ακολουθεί η εταιρεία Costa Cruises με 43 αφίξεις και στην τρίτη θέση η Norwegian Cruise Line με 25 αφίξεις.

Το πρόγραμμα για το Αργοστόλι:

*Με το πράσινο χρώμα είναι κάποιες νέες προσθήκες και με το κόκκινο κάποιες ακυρώσεις

Επίσης το 2020 θα έχουμε αφίξεις σε Σάμη και Φισκάρδο με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

 

Επομένως λοιπόν μαζί με τις 12 αφίξεις σε Σάμη και Φισκάρδο οι συνολικές προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά για το 2020 ανέρχονται στις 199 ένα πραγματικά μεγάλο νούμερο αν αναλογιστεί κανείς ότι κάποτε είχαμε μερικές δεκάδες….!!!

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ LINK:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΜΗ-ΦΙΣΚΑΡΔΟ

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο