Προβάλλεται  στη Κίνα η ταξιδιωτική εκπομπή “SLOW TRAVEL THE WORLD”με την Κεφαλονιά αλλά Κεφαλονιά δεν ακούγεται!

Κρίμα το φλας πατριώτες που φωτογραφίζαμε  την  DI LIEBA τη διάσημη Κινέζα ηθοποιό που έκανε γυρίσματα στην Κεφαλονιά το καλοκαίρι για λογαριασμό Κινέζικης τηλεόρασης εκατομμυρίων τηλεθεατών..

Η εκπομπή είναι στον αέρα της Κίνας από χθες 9 Οκτωβρίου μόνο που η Κεφαλονιά είναι άφαντη…. Δεν αναφέρεται καθόλου. Τα γυρίσματα είναι στην Κεφαλονιά, δείχνει όλα τα τοπία , καταπληκτικές φωτογραφίες αλλά λέξη Κινέζικη για Κεφαλονιά , μόνο «Ελλάδα» αναφέρεται..

Οχι, δεν έμαθα Κινέζικα .. Αυτά τα αναφέρει στο facebook του ο Κεφαλονίτης δημοσιογράφος Κώστας Βλάχος που ζει στην Κίνα και έχει παντρευτεί Κινέζα. Οπότε η πληροφορία είναι καρα τσεκαρισμένη..

Θα πείτε τι είναι για την απέραντη Κίνα η Κεφαλονιά και τι η Ελλάδα… μια συνοικία του Πεκίνου και μικρότερη.. Με το “Ελλάδα” έχουν την… συνοικία και τα ..περιχώρά της.. 

Θα ψάχνονται τώρα οι Κινέζοι που στην Ελλάδα εχει λίθινο πόντε για να ‘ρτουνε..  Υπομονή! στις αφίξεις του 2020 θα δούμε πόσοι Κινέζοι έλυσαν το μυστήριο της εκπομπής και ανακαλύψουν σε ποιο νησί είναι..

Ο Κωστας Βλάχος ανάρτησε τα σχετικά λινκ της σειράς με την Κεφαλονιά Ειναι στο Κινέζικο youtube , της εκπομπής προηγούνται διαφημίσεις.

1) https://v.youku.com/v_show/id_XNDM5MjcyNjk2NA==.html…
2) https://v.youku.com/v_show/id_XNDM5MjcyNjk2NA==.html…
3) https://v.youku.com/v_show/id_XNDM5MjcxMDQ5Mg==.html…
4) https://v.youku.com/v_show/id_XNDM5MjcyNzE2OA==.html…

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο