Μια μεγάλη έκπληξη, μεγάλη συγκίνηση από έναν άνθρωπο που όλα στη ζωή του τα έχει κάνει μεγάλα (τεράστια για την ακρίβεια) και θαυμαστά!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ο μεγάλος μας Μίκης Θεοδωράκης, ο μεγάλος συνθέτης και στιχουργός ενημερώθηκε φαίνεται για την πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού να δοθεί το όνομα του στο 1ο δημοτικό σχολείο Αργοστολίου (Διαβασε εδω) και εξέφρασε τις ευχαριστίες και την συγκίνησή του.

Σε σημερινό δισέλιδο αρθο της Αγγελικής Κώττη στην εντυπη έκδοση της εφημερίδας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ , ο Μίκης θυμάται τη ζωή του στην Κεφαλονιά σε ηλικία 8 ετών και εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει έστω και για λίγο στο παλιό του θρανίο στο 1ο δημοτικό Αργοστολίου.  Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης ειναι ήδη δημότης Αργοστολίου απο το 1996 επί δημαρχίας Μάκη Φόρτε!

Οι φωτογραφίες είναι απο πρόσφατο ρεπορταζ του kefaloniapress στο 1ο δημοτικό σχολείο Αργοστολίου. (Δες εδω το ρεπορταζ κλικ)

Πραγματικά η πρωτοβουλία του Σταύρου Τραυλού, ο οποίος υπήρξε και αυτός μαθητής και μάλιστα σημαιοφόρος του 1ου δημοτικού Αργοστολίου, βάζει το νησί μας στο προσκήνιο σε ένα τόσο ανθρώπινο αλλά και πολιτιστικό γεγονός..

Μακάρι η υγεία του Μίκη να του επιτρέψει να έρθει στο Αργοστόλι , να καθίσει πάλι στο ίδιο θρανίο και να ανταμώσει με παλιούς και νέους απόφοιτους του σχολείου.

Μεγάλη τιμή για την Εκπαίδευση , μεγάλη τιμή για το νησί μας!

Eλένη Δ. Χιόνη

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο