Όταν η φύση εκδικείται τους πολιτικούς…

Μια παλιά παροιμία λέει ”καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια” και κολλάει γάντι στους πολιτευόμενους της Νέας Δημοκρατίας που ως αντιπολίτευση έσκιζαν τα ρούχα τους για την δήθεν ανετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού σε ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά ως κυβέρνηση λούζονται ότι έλεγαν για τους άλλους.

Τα κανάλια των Αθηνών έδειξαν μόνο τις ζημιές στο νησί μας, για τα υπόλοιπα μούγκα, το ξεπετάξανε το θέμα στα γρήγορα, αν ήταν όμως ακόμα κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπήρχε άλλο θέμα στα δελτία τους.

Οι τελευταίες καταστροφές στην Αγία Ευφημία και το Νύφι δείχνουν ξεκάθαρα ότι όταν έχεις να κάνεις με  ακραία καιρικά  φαινόμενα κι έχεις σπίτια στη ροή χειμάρρων όπως έγινε και πέρυσι στη Μάντρα, όπως έγινε στο Νύφι και την Αγία Ευφημία πάλι, αν είσαι ξύπνιος πολιτικός το βουλώνεις ή στην καλύτερη περίπτωση δεν τα βάζεις με την κυβέρνηση γιατί αργά ή γρήγορα  έρχεται η σειρά σου.

Με τη λογική αυτών των πολιτικών και όσων τους υποστηρίζουν, πέρυσι έφταιγε η Συριζέα Δούρου. Με την ίδια λογική έτσι και φέτος για τα χάλια  στο νησί μας φταίει η Νεοδημοκράτισα  περιφερειάρχης κ. Κράτσα  και ο κ.Τραυλός ως αντιπεριφερειάρχης δεδομένου ότι υπήρξε προηγούμενη καταστροφή και δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Άντε να σας δω λοιπόν λεβέντες μου τι θα πρωτοφτιάξετε εσείς τώρα, που ξέρατε μόνο να φωνάζετε εναντίον του δήθεν  ανύπαρκτου κρατικού μηχανισμού. Άντε να τα βάλετε με τα στοιχεία της φύσης μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα έκανε καλά και ψηφίσανε εσάς για να τα κάνετε καλύτερα.

Η φύση  εκδικείται πολιτευτάδες μου και σε λίγο θα πληρωθείτε με το ίδιο νόμισμα και για άλλα που είχατε σημαία σας, όπως το προσφυγικό για παράδειγμα μιας και ξεσηκώνατε τον κόσμο με τις πατριωτικές σας  κορώνες κι ένα-ένα, όλα  όσα κατηγορούσατε την προηγούμενη κυβέρνηση θα σκάσουν με πάταγο στο κεφάλι σας…

Αριστοφάνης ο νεότερος

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο