Σόι πάει το βασίλειο… Λέγαμε ότι θα γλυτρώσουνε κάποια δένδρα από τη φιλοσοφία Ματιάτου, πρ. αντιδημαρχου Πράσινου «κόβουμε ότι εξέχει».. Πανωλεθρία όπου πέρναγε το συνεργείο του Δήμου Κεφαλονιάς..

Το συνεργείο που κατακρεούργησε τους ευκαλύπτους του Κουτάβου είναι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και όχι του Δήμου Αργοστολίου που αναφέραμε χθες και ζητάμε συγνώμη για την αγανάκτηση.

Η ΠΕ Κεφαλονιάς με εργολαβία απο την προηγούμενη περιφερειακή αρχή κόβει κλαδιά και δένδρα απο το επαρχιακό δίκτυο. Το έχουμε ήδη καταγγείλει. Καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του το συνεργείο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν καταστρέφει μόνο δένδρα και καλλωπιστικούς θάμνους αλλά αφήνει και “παλούκια” τα οποία είναι επικίνδυνα για ατυχήματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, όπως μας έχει διαβεβαιώσει, έχει συστήσει στον εργολάβο μεγαλύτερη προσοχή για το τι κόβεται και πως. Φαίνεται χωρίς επιτυχία.  Η εργολαβία συνεχίζεται και όποιο δένδρο πάρει ο χάρος! Εάν ο δήμος Αργοστολίου δεν συμφωνεί με αυτόν τον τρόπο κοπής / καταστροφής του πρασινου θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη για να μπει φρένο στον εργολάβο. Από που και ως που ο Κούταβος ειναι αρμοδιότητα Περιφέρειας και δεν θα έχει λόγο ο δήμος Αργοστολίου!

Ευκάληπτοι Κουτάβου πριν το haircut

Tα συνεργεία  επί του έργου…haircut!!!

Και το αποτέλεσμα.. παλούκια στα μάτια μας!  Συγχαρητήρια!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο